به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 20 مرداد 91 [ 14:47]
    سطح
    9
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered250 Experience Points
    تشکرها
    6

تشکرشده 6 در 4 پست

Array

RE: مشکل با سرترالین هگزال

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam123
    سلام دوست عزیزم

به همدردی خوش امدید

اینجا یه سایت پزشکی نیست و بعید میدونم کسی باشه که بتونه اینجا در مورد عوارض مصرف قرصها و ...به شما مشاوره بده.

بچه ها و مشاورین در رابطه با بخش اول مشکلات شما میتونن شما رو راهنمایی کنن.

در مورد ارتباط با پزشکتون هم بهتره برای دیدن ایشون پافشاری کنید و حتی برید مطب بشینید تا لا به لای مریضها بری داخل.چون پزشکتون این داروها رو تجویز کرده و از عوارض احتمالی اونا هم مطمئنا آگاهه.

اگر هم باز بهتون وقت نمیدن بهتره دکترتون رو عوض کنید.اما خیلی عجیبه..چون همه دکترها برای مریضهای اروژانسیشون مقداری وقت در نظر میگیرن...

ممکنه در ارسال بعدیت بیشتر برامون بگی:

تحصیلاتت چیه...از کی اینطور شدی....ناگهانی بود یا براثر یه اتفاق بود......از خانوادت برامون بیشتر بگو...

سلام دوست من
    خیلی ممنونم از کمکت
    من کاردانی کامپیوتر دارم . یک سال هم از فارق التحصیلیم میگذره و برای ادامه رشته ام دو دل هستم نمیدونم میتونم تو این رشته موفق باشم یا نه چون خیلی علاقه ندارم و از این هم که دوباره بخوام با یه رشته دیگه از صفر شروع کنم خیلی نگرانم که آیا موفق میشم یا نه . من خیلی به نقاشی علاقه داشتم و کلا توی دوره دبیرستان هم دوست داشتم هنر بخونم اما نشد و اینقدر اطرافیانم گفتن که خرج این رشته زیاده و ... که منم صرف نظر کردم . از همون لحظه ای که وارد دانشگاه شدم که برام یه محیط جدید بود هم این استرس ها رو داشتم ولی کمتر بود کلا همیشه وقتی وارد مکان های جدید و موقعیت های جدید میشم احساس ترس میکنم . وقتی هم وارد دانشگاه شدم به خاطر اینکه همیشه خسته و افسرده بودم دوست های زیادی نداشتم . از اینکه سر کلاس ها و بین جمع صحبت کنم میترسیدم، از اینکه از استاد سوال بپرسم میترسیدم ، توی ارائه ها استرس داشتم و نمیتونستم با استاد ها ارتباط چشمی برقرار کنم . الان که به خودم اومدم خیلی حسرت اون روزهایی رو میخورم که از دست دادم . البته این قرص ها هم بی تاثیر نبوده فقط از عوارضش نگرانم که اگر فقط درد باشه میتونم تحملش کنم اما میترسم آسیبی به قلبم برسونه چون خیلی درد توی قفسه سینه ام داشتم . در مورد خانواده ام هم پدرم یه آدم منزویه و با کسی رفت و آمد نمیکنه حتی برادر خودش! اصلا اهمیتی به من نمیده و توی بحث های مهم منو مخاطب قرار نمیده و همیشه طوری باهام رفتار میکنه که انگار هیچی نمیفهمم و اینکه مورد تاییدش نیستم خیلی آزارم میده . حتی یه بار هم ما رو به سفر نبرده (این رو حتی توی خلوت خودم و به خودم هم خجالت میکشم که بگم چه برسه به بقیه) اما الان تصمیم گرفتم اجتماعی تر بشم و خودم رو از این بدبختی نجات بدم . ولی بازم نگرانم از اینکه دیگران چه فکری در مورد من میکنن . احساس میکنم همه به چشم یه آدم بی عرضه و بی زبون بهم نگاه میکنن . ذهنم پر شده از افکار منفی هرکاری هم میکنم نمیتونم از این افکار خلاص شم. مثلا وقتی دوستام قرار میذارن برای گردش من میترسم که برم همش با خودم میگم اگه نتونم مثل اونها باشم چی؟اگه بفهمن من یه آدم منزوی و کم تجربه ام چی؟و با یه دید دیگه بهم نگاه کنن چی؟اگه نتونم توی بحث ها خوب ظاهر بشم چی؟این اگه ها و این ترس ها باعث میشه همیشه گوشه گیر باشم و بشینم توی خونه و غرق این افکار بشم و به خودم بگم که چقدر بدبختم و با بقیه فرق دارم
    (ببخشید خیلی حرف زدم اما از وقتی اومدم و اینا رو نوشتم خیلی احساس بهتری دارم از همتون واقعا ممنونم )

نقل قول نوشته اصلی توسط ایوب
    سلام،

خوش اومدی،

اصلاً نگران نباش، همه ی اینایی که گفتی قابل حل هست! فقط زمان بره و نیاز به اراده داره.

منم به مدت 8 ماه سرترالین مصرف کردم. در طی درمان هیچ احساس بهبودی نمی کردم، یعنی اینگار فرق نداشت برام که قرص بخورم یا نخورم، اما حالا که یک سال و نیم از اون روز می گذره، می فهمم که چقدر معجزه کرد.

اصلاً قرصت رو بدون اجازه دکتر قطع نکن.
    قرص تنها فایده نداره، باید در کنارش به روانشناسم مراجعه کنی! حتمنا!! یادت نره!
    به هیچ کی نگو قرص مصرف می کنی، چرا که مردم رو که می شناسی، همه جا باید نظرات گران بهاشون رو بدن، چه علم داشته باشن، چه نداشته باشن، همشون می گن وای و فلان و قرص بده و عوارض داره و از این جور حرفا، صد در صد هم روی تو تأثیر میذاره و امکان داره قرص رو قطع کنی!

به تاپیک من یه سر بزن، اینای که گفتی نصفه اون استرس هایی بود که من تحمل می کردم، اما حالا بیا و ببین! قربون خودم برم بزنم به تخته از نرمال هم اون طرف تر هستم! عاشقه خودمم!!

یه شب نبود که من کابوس نبینم، 24 ساعتم می خوابیدم بازم این گار یه کیسه برنجه 20 کیلویی رو شونم بود، اما حالا!!

خدایا شکرت،

برا تو ام دعا می کنم.

حتما با دکترت تماس بگیر و دوباره قضیه رو بش بگو، اما این دردا نصفش تلقینه ها! حواست باشه!

ببین، یه چیزه دیگه، اگه دکترت خوبه، به هیچ وجه وسوسه نشی دکترت رو عوض کنی ها! هر دکتری روش خودش رو داره! بهش اعتماد کن!
    ممنونم دوستم خیلی حرف هات آرومم کرد
    راستش دکترم رو با گشت و گذار توی نت پیدا کردم.یه خانم میانساله که فکر کردم دکتر با تجربه ای هست . اما هیچ اطلاعاتی نداشتم ازش . ولی با یکی دیگه از بیمارها (که اونم یه دختر هم سن و سال خودم بود) صحبت کردم و گفت که از دکتر راضیه و حدود یک ماهه که قرص ها رو مصرف میکنه و %60 بهتر شده . منم گاهی حالم خوبه اما گاهی بی قرار میشم و کلافه + تپش قلب و درد قفسه سینه و بی اشتهایی و اینها . مثلا امشب حالم خیلی خوبه و اصلا احساس بدی ندارم . ای کاش همیشه همینطور بودم :( شما هم همین عوارض رو داشتی؟میشه اسم تاپیکت رو بگی؟
    راستی من سرترالین هگزال میخورم اما توی یکی از تاپیک ها خوندم که سرترالین آسنترا خوبه و عوارض کمتری داره
    همیشه فکر میکردم فقط منم که این مشکلات رو دارم و اینکه خیلی تنهام اما حالا که شما دوستای خوبم رو پیدا کردم خیلی خوشحالم و خیلی روحیه گرفتم . ممنونم ازت. خیلیییییییی

2. کاربر روبرو از پست مفید MSK تشکرکرده است .

MSK (جمعه 23 تیر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)