سلام عزیزم
چقدر خوب که مسئله ات را طرح کردی . دستکم در تالاری که اکثریت مردم مشکلات نزدیک به هم دارند نیاز به موارد تازه ای که دنیای تنگ و تاریک و بسته ی ما را قدری وسعت دهد نیز هست .
من به سهم خودم جدا ازت تشکر می کنم و به دلائل بیشتر زیاد بهت تبریک می گم .
علم پیشرفت کرده . یک زمانی مردم زندگی هایشان به دلیل نداشتن بچه از بین می رفت و کارشان به طلاق و هوو و ...می کشید .
حال دانشمندان روش هایی رو برای خدمت کردن به جامعه ی انسانی و کم کردن مشکلات آنها پیدا می کنند . در این میان چه کسی باید از دانشمندان و تلاش های شبانه روزی آنها حمایت کند ؟!
همین مردمی که تا دیروز مشکل داشتند و ممکن است که امروز هم دچار همین مشکلات بشوند و .......
پس دانشمندان در همکار ی گروهی و تیمی شب و روز می گذارند که زندگی بهتر و آرام تری رو به مردم هدیه بدهند .
دنیای دانشمندانی از این دست دنیای خودخواهی و عقده و حقارت و تنگ چشمی نیست .
دنیای عشق و احترام بیکران به مردم و جهان هستی و قدرت مطلق جهان است و ...........دنیای دانشمند دنیای تنگ و تاریک جهل و باید و نباید های خودخواهانه ی نظام های برده داری نیست .
دنیای سجده ی واقعی توام با عشق و احترام به جهان هستی و خالق و مخلوق است . سجده صادقانه از این دیدنی تر ؟! باید کور بود ! تاعظمت این اتفاق را ندید ودرک نکرد و شکرگزار نبود
این هم یکی از همین روش های شفا و نجات است .
مطمئن باش اگر روش علمی در دنیا به اثبات می رسد انسانهای زیادی روی آن کار کرده اند و داوطلب شده اند تا با گروه دانشمندان همکاری از جنس موش آزمایشگاهی بکنند .
چرا که شما و همسرت اگر در این طرح همکاری کنید خودتان از اینکه وجودتان این همه پربرکت است که قادر هستید به دیگران بی چشمداشت کمک کنید حس بهتر و خوشحال تری خواهید داشت و ...........
و از نگاه من این فرصتی است برای شما و همسرت که شما نیز جزو پیشگامان کمک و خدمت به خلق خدا شوید . خوشا به سعادت کسی که چنین موقعیتی برایش حاصل می شود .
نظر شخصی خودم رو می گویم :
من اگر به جای شما و همسرتان بودم لحظه ای تردید نمی کردم و حتما خودم رو و زندگیم رو ، باز و پذیرا در چرخه ی بیکران عشق هستی قرار می دادم و از برکت این عشق لحظات زندگیم را سرشار از شادی و برکت و عشق و فراوانی و .......می کردم .
چه حس خوبی ؟!
جدا از ته دل و از اعماق وجودم حس شخصی و درونی خودم رو می گم ................خوشا به سعادت کسی که در جایگاه شما و همسرت قرار می گیره و بندها را پاره می کند تا به دنیای بزرگتر وارد بشه و عظمت و شکوه اون رو بیشتر لمس می کنه و....................خوشا به سعادتت .

علاقه مندی ها (Bookmarks)