آقاي كامرانيان عزيز سلام
من تازه امروز عضو اين سايت شدم. فقط به خاطر شما و اينكه توي تاپيكتون پست بذارم. با خودم فكر مي كنم من كه اصلا شما رو نميشناسم و هيچ خويشاوندي باهاتون ندارم، وقتي اينهمه به خاطر شما نگرانم پس خداي مهربون چقدر به خاطرتون نگرانه...
مطمئن باشيد اومدن توي اين تالار يه نشونست. به نشونه واسه اينكه شما به خودتون بياين. مشكل شما خيلي دردناكه و مطمئنا هيچكس به جز خودتون قادر به درك عمق ماجرا نيست، ولي همه ي ما تا اندازه اي شما رو درك مي كنيم و نگرانتونيم. نشونش هم همين پست هايي هست كه هر روز واستون گذاشته ميشه و راهكارهايي كه بهتون ارائه ميشه.
به نظر من اگه قصدتون از باز كردن اين تاپيك فقط اين بود كه براي مريم اين نوشته ها رو بجا بذارين ميتونستين همه ي اين حرفارو فقط و فقط توي يك نامه براش بنويسين بدون اينكه كسي از اتفاقي كه افتاده خبردار شه. پس اومدن به اينجا يه علامته واسه اينكه شما بفهمين خدا دوستون داره و نميخواد زندگيتون و گرانبهاترين چيز در زندگي كه همون جوونيتون هست رو از دست بديد.
من حس مي كنم شما حتي با اومدن به اين تالار و شناسوندن ليلا به ما حتي تا اينجا بدون اينكه خودتون خواسته باشين به ليلا كمك كردين؛ چرا كه الان همه ما ليلا رو ميشناسيم و از اتفاقي كه براش افتاده آگاهيم و همه براش طلب مغفرت مي كنيم و سعي مي كنيم كاري براش كنيم تا ليلا بخشيده بشه انشاالله...
پس شما كه استارت اين كارو زدين ما رو همراهي كنين تا همه با هم باعث بشيم ليلا به آرامش برسه. بچه هاي همدردي عزيز بياييد ما هم در به آرامش رسيدن ليلا سهمي داشته باشيم و اگه موافق باشين همه با هم پنجشنبه ها براي ليلا ختم صلوات، قرآن يا هر چيز ديگه اي كه به نظرتون خوبه بگيريم يا حتي يه كار خوب به نيت ليلا انجام بديم ...
آقاي كامرانيان گرامي خوب فكر كنيد و نشانه ها رو دست كم نگيريد و بدونيد خدا داره راهو بهتون نشون ميده فقط كافيه خودتون هم بخوايد. اميدوارم ما رو همراهي كنيد.
به اميد موفقيت و آرامش روزافزون شما

علاقه مندی ها (Bookmarks)