چشمك عزيزم...
از راهنماييت ممنونم.البته با كند وكاشي كه من كردم متوجه شدم كه در اغلب مواردعملا همسرم از موضوعي كه موجب رنجش من شده منظور خاصي نداشته،يعني همون تفاوت در برداشت از يك موضوع.وبه همين دليل من هرگز به تلافي فكر نكردم!چرا كه نيت بدي در زير رفتار همسرم نديدم،فقط همون طور كه گفتم تفاوت در نگاه دو آدمه.حق با شماست كه بايد هر دو تغيير كنيم،اما سوالي كه اين جا پيش مياد اينه كه چطور همسرمو به سمت اين تغيير سوق بدم؟
negin iranعزيزم...
بيخيالي رو زياد نميپسندم،چرا كه معتقدم براي هر موضوعي راه حلي وجود داره كه اگر اون مساله روحل نكنه حداقل ميتونه بهبود ببخشدش،اميدوارم به واسطه اين تاپيك همگي به نتايج خوبي برسيم.
bahar.shadiمهربانم...
از راهنمايي شما هم ممنونم.اين مسلمه كه من وهمسرم جهان بيني متفاوتي داريم وصد البته من بسياري از ويژگيهاي شخصيتي همسرمو پذيرفتم.وبعد از سه سال زندگي مشترك وحدود 7 سال رابطه!تا حدود زيادي از خصوصيات ومهارتهاي همديگه اطلاع داريم.مثلا در مورد همون جوجه كباب كذايي!همسرم به خوبي از مهارت من اطلاع داره ودليلي كه بعدا براي گفتن اون جمله به من گفت اين بود كه:چون خواهرم خيلي به اين مسائل حساسه ترسيدم اگه كمكش كني،چون خيلي وسواس داره اگر خراب شه سرت قر بزنه وتو ناراحت بشي،پس خواستم اين جوري كاريكنم كه دست نزني !يعني هدف ايشون به گفته ي خودشون حمايت از من بوده اما بالعكس باعث تخريب من شد!در حاليكه به نظر خودشون جواب داد!
خودم هم پيش از اين به اين نتيجه رسيده بودم كه در موضوعاتي كه براي من مهمه بايد خودمو بهش ثابت كنم چون به واسطه ي فرهنگ سنتي كه درش بزرگ شده زنان توانمند زيادي رو نديده،اما متاسفانه اين طوري زندگي برام تبديل ميشه به يك عرصه مسابقه ي بزرگ براي اثبات بسياري ازتواناييهاي ذاتي ام كه همه ازش اطلاع دارن و پذيرفتنش به جز همسر خودم!و ين جاست كه من خسته ودلزده ميشم،البته انصافا همسرم هرگز براي من محدوديتي قائل نشده،اما اين تلاش يك جانبه هم منو خسته ميكنه.بارها وبارها در مورد اختلاف نگرشهامون به روشهاي مختلف صحبت كرديم ،اما از حرف تا عمل متاسفانه فاصله ي زيادي هست.
حالا سوال اينه:با توجه به اين كه من وهمسرم تا حدود 90% از عقايد و نگرشهاي هم اطلاع داريم،چطور ميتونيم اين دانسته ها رو به صورت دو نفره به مرحله ي اجرا بزاريم؟(تاكيد من روي بخش دو نفره اش هست،چون من بارها به تنهايي اقدام كردم وبه نظر خودم نتيجه بخش نيوده)

علاقه مندی ها (Bookmarks)