سلام یلدا خانوم ممنون که من رو قابل دونستین
خب اینجور که خودتون گفتین مشکل کم کاری تیروئید هستش مطمئنا بهتر می شین فقط یکم زمان می بره
راستی شما ورزش می کنین ؟ اصلا قد و وزنتون الان چنده ؟ روزانه چقدر فعالیت بدنی دارین ؟(طوری که بدنتون عرق کنه)
اما یکی از بهترین راههای کاهش وزن (چربی سوزی) تمرینات هوازی هست البته اگه تمرین با وزنه بهش اضافه بشه عالی می شه
منتها تمرینات هوازی در دو صورت نتیجه بخشه :1 - صبح به صورت ناشتا 2- بلافاصله بعد تمرین با وزنه
چون توی این دو تا زمان یعنی بعد وزنه زدن و صبح ناشتا ذخایر گلیکوژن بدن خالیه و وقتی شما فعالیت هوازی می کنین چون ذخایر گلیکوژن (سوخت اولیه بدن) خالیه ،بدن مجبوره از چربی ها استفاده کنه واسه تامین انرژی و این همون چیزیه که باعث کاهش وزن می شه
اگر توی خونه تردمیل یا دوچرخه ثابت دارین صبحها ناشتا به مدت 20 الی 30 دقیقه هوازی کار کنین البته با شدت متوسط (طوری که عرق بریزین) البته اینو بگم اولش ممکنه نتونی 30 دقیقه هوازی کار کنی ممکنه روز اول 5_10 دقیقه بیشتر نتونی اصلا ایرادی نداره چون به تدریج توانت زیاد می شه و می تونی مدتش رو به 30 دقیقه برسونی ،البته تا 40 دقیقه هم جا داره ولی توصیه من اینه که شما نیم ساعت هوازی کار کنی کافیه
اما از این مفیدتر روش دومه که گفتم که شما بری باشگاه وزنه بزنی بعد بلافاصله هوازی کار کنی (تردمیل یا دوچرخه ثابت یا ترکیب هر دو ) تمام بدنسازان حرفه ای واسه آماده سازی دوران مسابقه برای چربی سوزی از این روش استفاده می کنن که واقعا موثره (البته زمان بره )
از ساعت 6 غروب به بعد هم غذاهای حاوی کربو هیدرات رو قطع کن با اگر امکانش نیست قطع کنی مقدارش رو به حداقل برسون (غذاهای مثل ماکارونی ،برنج،سیب زمینی، نان ،و...)
همیشه طوری غذا بخورین که کاملا سیر نشین منظورم این نیست کم خوری کنین (چون کم خوری هم هزار جور عوارض داره) منظورم اینه که قبل از سیر شدن کامل ،دست از غذا خوردن بکشید (با خودتون صادق باشین)
6 غروب به بعد بیشتر غذای پروتئینی استفاده کن
اینا که گفتم فقط در صورتی واسه شما مفیده که واقعا اضافه وزن داشته باشین
حتما قد و وزن الانتون رو بگین

علاقه مندی ها (Bookmarks)