omid65 باور کن هر راهی رو که بلد بودم امتحان کردم تا فراموشش کنم . اصلا دلیل اصلی هم که از سال پیش به همدردی اومدم فریبا بود . البته اون موقع با یک نام کاربری دیگه . اون موقعی که خواستم تنهاش بذارم فکر نمی کردم نتونم فراموشش کنم .از ذهن فریبا ، شما پسری هستین که دو سال پیش ولش کردین و رفتین و حالا دیگه ازتون بدش میاد.
تصمیمی که الان شما می خواین بگیرین ، احساسی هست به دور از منطق و عقل.
شما ظاهرا دوره سوگواری رو کامل نگذروندین.
چرا آخه ، ازدواج کار مقدسی هست به قول آقای دهنوی دوستی رو به ازدواج وصل نکنین.
فرض کن اصلاً ازدواج نکرده ، برای یه لحظه فکر نمی کنی با خودش بگه ، باز این پیداش شد؟
در ثانی ، اینقدر خودخواه نباشین ، مگه خودتون نگفتین که برای اینکه خوشبخت بشه باید تنهاش می ذاشتم ، پس چرا می خواین آرامششو بهم بزنین؟ فقط واس خاظر خودتون؟
من نمی خوام خود خواه باشم . آخرش هم اینه که چند ساله دیگه که ازدواج هم می کنم با کسی که علاقه ای بش ندارم ازدواج می کنم و به زندگی ام بدون فریبا ادامه میدم . از کجا معلوم که الان فریبا خوشبخته . از کجا معلوم الان گیر یک آدمه عوصی نیوفتاده باشه . من اون رو ترکش کردم تا بدون من خوشبخت بشه . اما چه تضمینی وجود داره . اصلا از کجا معلوم کسی اون رو اندازه ای که من دوسش دارم دوست داشته باشه .
واقعا اگه بدونم الان خوشبخته و با یک آدم درست و حسابی هست که واقعا دوسش داره طرفش نمی رم .
اما من حدس می زنم که الان حتما با یک پسر دیگه رفیق شده که اونم حتما قدر فریبا رو نمی دونه . فکر می کنه فریبا هم مثله بقیه دختراست .. البته خواستگارم داشت اما فکر نکنم ازدواج کرده باشه .
احمدی جان به خودت بگو برگردیم دوباره پیش هم که آخرش چی بشه؟ که دوباره با احساساتش بازی بشه؟ که دوباره بعد یه مدت ببینی به خاطر شرایطتون نمیتونید بهم برسید و اونو بیخودی امیدوارش کنید و بعدش بگید: فریبا جون من خیلی دوست دارم و عاشقتما ولی به خاطر خودت باید همدیگرو ترک کنیم!!!
خودتونو گول نزنید برادر من..به خدا خانومها خیلی حساسند و سریع توی ذهنشون برای داشتن آینده با پسر مورد علاقشون رویا بافی میکنند و برای ازدواج روش حساب میکنند..خانومها با آقایون فرق دارند و اصلا دوست ندارند رابطشون پنهانی باشه
اگه میدونید 100% رابطتون به ازدواج با این خانوم منتهی نمیشه دیگه بذارید زندگیشو بکنه و آتیش زیر خاکسترو روشنش نکنید
نادیا من بدون اون نمی تونم زندگی کنم . من نمی دونستم که انقد بش وابستم . پدرش که نمی تونه اون رو به زور شوهر بده . چند سال صبر می کنیم که تا پدرش راضی بشه . آخرش این هست با رای دادگاه باش ازدواج می کنم . مخالفت خانواده ی من هم که مهم نیست . با مخالفت اون ها هم می تونم ازدواج کنم .
راستش الان مدرک مهندسی برقم رو می گیرم . الان تصمیمم اینه که یک سال برای ارشد بخونم و دو سال هم ارشدم طول می کشه و بعدشم برم سربازی . آخرش اینه که بی خیاله ارشد می شم و همین الان میرم سربازی و اگه متاهل هم باشم سربازی ام نیم روز بیشتر نیست و بقیه اش رو می تونم سر یک کاری هم برم .
meinoush راستش من شماره ی تلفنی رو از رفیق های فریبا ندارم اگه داشتم هم حتما توی این دو ساله چند بار خطشون رو عوض کردند .من تنها راهی که برای پیدا کردن فریبا دارم آدرس خونه ی یکی از رفیقاش هست . این دختره وقتی که با فریبا رفیق بودم شماره ی منو گیر آورده بود و ازم خواست با فریبا به هم بزنم و باش رفیق بشم . منم خواستم جلوی فریبا خود شیرینی کنم و لوش دادم . بدجوری هم توی کلاسشون ضایع شد .کاری که به نظرم میاد اینه که اول ببینی واقعا نامزد کرده ازدواج کرده یا نه. بعدش باهاش یه جایی مثلا یه رستوران قرار بذاری راست همه ی اینارو که نوشتی بهش بگی. بعدم بذاری خودش تصمیم بگیره. البته اگه این احتمالو می دی که بتونی یه روزی خوشبختش کنی.
اما اگه مطمنی نمی تونی خوشبختش کنی همون دوری رو بهش می دی و هیچی نمی گی. خودت هم سعی می کنی به جای اینکه بری با دخترای دیگه دوست بشی برای فراموش کردن اون راهای مناسب تری رو پیدا کنی. از روانشناس کمک بگیری. کارهای جایگزین مثل ورزش کنی وقتی یاد اون دختر می یفتی و سعی کنی اینده ی بهتری برای خودت درست کنی.
اما بعد از اینکه با فریبا به هم زدم مدتی باش رفیق بودم . اون آدرس خونشون رو بم داده بود . بعد از یک مدت هم که باش رفیق شدم بی خبالش شدم . آخه هیچ دختری بعد از فریبا به دلم نمی شست . بعدش هی گیر می داد که باش رفیق بشم بم اس می داد و می گفت بدون من می میره و اس های عاشقانه میداد ..
منم که دیدم خیلی گیر می ده بعد از چند ماه به یکی از رفیقام گفتم امتحانش کنه و رفیقم هم وارد بود و مخش رو زد و اونم رفوزه شد . بعدش که فهمید من به رفیقم گفته بودم اولش خیلی خیلی ضایع شد و هر چی فحش بلد بود به من و رفیقم داد .
حالا من چطوری از طریق این آمار فریبا رو بگیرم ..

علاقه مندی ها (Bookmarks)