دوست خوبم...
این طبیعتِ یک مرد هست که میخواد از همسرش سَر تر باشه... تا اینکه همسرش بتونه بهش تکیه کنه... بتونه این احساس رو از همسرش بگیره که زنش با اون هست که احساس تکامل می کنه... با اون احساس امنیت داره و آرامش... و این رو حس کنه که همسرش، قدرتِ مردش رو دوست داره و راضیه از این قدرت و این تکیه گاه... و واقعا یه زن خوب هم باید در عین استقلالِ خودش و حفظ شخصیت خودش، باز به همسرش این اعتماد رو بده که قدرتت رو دوست دارم...جوری که بعضی جاها میبینیم که توصیه میشه به خانوم ها که «مَرد»هاشون رو گاهی «مَردِ من» صدا بزنن تا حس قدرت رو به همسرشون انتقال بدن...
خب این ضعف نیست که یه دختر با خواستگارش در شرایط یکسانی باشند...زندگی زناشویی این حرفا رو از جانب زن بر نمیداره...زن باید صبور باشه و فداکار... باید مَردش رو مدیریت کنه... ولی جوری که این مدیریت کردن به شخصیت مردش لطمه نزنه و بهش قدرت بده...زندگی زناشویی تکامل زن و مرد در کنار همِ... نه این که کی سرتره و کی برتر...
نظر من اینه که...نباید به خاطر ترس از سرتر بودن یک مرد.. یک موقعیت خوب رو از دست داد... فراموش نکنین که شما یک «زن» هستین.. و میتونین بهترین باشین...
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)