سلام برادر گرامي
متاسفانه من هم قبل از ازدواجم در رابطه اي بودم با تفاوت تحصيلاتي و البته فرهنگي
(رابطه تقريبا نامزدي ، يا دوستي چند ساله . نميدونم كدوم درستتره ! )
و متاسفانه بنا بر دلايلي بهم خورد .
توي اون رابطه طرف مقابلم ديپلمه بود .
(گفتم تا بدونيد شرايطتون رو درك ميكنم )
براي مني كه تقريبا معدن اطلاعات عمومي و روز هستم رابطمون كسل كننده بود .
ببين دوست من ، نه به خاطر تفاوت تحصيلي . نه . نگاه ما به مسائل متفاوت بود . من خيلي آزار ديدم . نهايت اصرار من به طرف مقابلم اين بود كه روزنامه بخونه . روزي 10 دقيقه سايت خبري بخونه . اما وقتي چيزي تو ذات آدمي نباشه نيست . واقعا حتي يادآوريش آزارم ميده .
اگر دنبال يه زندگي آروم هستيد كاري به اين نداشته باشيد كه مدرك كي بالاتر يا پايينتره . دنبال نشونه هاي كوچيك باشيد . به خدا الان هم ميگم برام مهم نبود كه مدرك طرفم چيه اما برام مهم بود اهل مطالعه باشه .
من تجربه خودم رو گفتم تا بيشتر دقت كنيد .
اينكه ميگيد شيطون يا پر حرف هستيد شايد از نگاه شما خيلي عادي باشه ، اما طرفتون " كم گوي و گزيده گوي چون در " مد نظرش باشه .
خودتون ميگيد جديدا توي بحث ها كمتر شركت ميكنيد اما يك سري دلخوري ها هست .
به نظرم اين جمله رو بيشتر باز كنيد بهتر باشه .
همسرتون دوست نداره توي هر بحثي شركت كنيد ؟ چرا ؟
انقدر بار احساسات رابطه قبلي من سنگينه كه مطمئنم اين پستم متاثر ازون رابطه هست . اگر حرفم براتون مفيد نيست من رو حلال كنيد .
اما توي رابطه سابق من ، طرفم براي اينكه اثبات كنه كه از همه چيز خبر داره در مورد همه چيز نظرات كاملا غير كارشناسي ميداد و اگر بهش اعتراض ميكردي فكر ميكرد به خاطر مدركه . خدا شاهده اينطور نبود . مدرك مهم نيست . من اينو هر روز به هزار نفر ميگم .
مطمئنم با داشتن همسري مثل شما خانومتون احساسات منو تجربه نميكنه اما شما هم دانشتون رو در مورد مسائل مورد علاقه خانومتون زياد كنيد بد نيست . و باز هم معتقدم كه دروازه دانش ، دانشگاه نيست .
راستي بدونيد كه اكثر كساني كه رشته هاي علوم پايه مثل فيزيك ميخونند معمولا خيلي منطقي هستند .
ببخشيد كه حرفهام پراكنده بود . خوشبخت باشيد .

واقعا چرا ایشون نمیتونند دیگه توی این تالار باشند

علاقه مندی ها (Bookmarks)