به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 تیر 92 [ 11:29]
    سطح
    29
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 1
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    370

تشکرشده 371 در 137 پست

Array

RE: برای کار میخواهم به کانادا بروم

سلام یلدا

عزیزم من شرایط تورو دارم ازنظر مهاجرت میگم تا چند ماه دیگه هم میرم کانادا من این پروسه رو طی کردم اگه کاری داشتی در این زمینه رو کمک من حساب کن
    در مورد درست یا اشتباه بودن تصمیمت هم به نظر من هر جایی یه مزایایی داره یه معایبی کانادا هم از این قانون مستثنی نیست
    راهنمایی دوستان هم خوبه ولی هر کسی از دید خودش کشور خارجی و مشکلاتشو ترسیم میکنه و به شما میگه شما با رفتنتون یه چیزایی از دست میدین یه چیزهایی بدست میارین خودت ارزیابی کن ببین ارزش داره برات یا نه

مثلا از دید من شما اونجا سختیت همون 3 سال اوله ممکنه تو این 3 سال خیلی اذیت شی از نظر کار و هزینه ها و غربت ولی عوضش یه پاس کانادایی داره که همه جای دنیا معتبره 2 تا زبانو خیلی خوب یاد میگیری و اگه اونجا ادامه تحصیل بدی از نظر تحصیلی یه پیشرفت چشمگیر داشتی و ضمنا هزینه تحصیل واسه کسی که اقامت کانادا رو داره خیلی کمتر از کسی هست که اونجا پذیرش تحصیلی میگیره

من در این مورد زندگی در کانادا خیلی ساله که تحقیق کردم هر کسی از دید خودش در مورد اونجا میگه ولی واقعیت اینه به این بدی هم که میگن نیست چون اگه واقعا اینقدر سخت بود همین ادمهایی که از اونجا بد میگن چرا خودشون برنمیگردن اینجا که مشکلاتشون تموم شه؟

یه مورد دیگه هم میخوام بهت بگم اگه الان تصمیمتو گرفتی بری و احساس میکنی با رفتنت مشکلاتت کمتر میشه یا به ارامش میرسی حتما این کارو بکن چون اگه نری تا اخر عمرت هر اتفاقی برات پیش بیاد یا هر مشکلی تو زندگی شخصیت یا کاریت پیش بیاد خودتو سرزنش میکنی که چرا نرفتی شاید اگه میرفتی اینجوری نمیشد

با رفتنت هم چیزیو از دست نمیدی یه تجربه جدید بدست میاری با همون مزیتهایی که بالا برات گفتم اگه هم خیلی اذیت شدی خوب برمیگردی تازه با اون تجربه ها و تحصیلات میتونی کار بهتری اینجا پیدا کنی و هزاران اتقاق خوشایند دیگه که تو این مسیر همراهته

در مورد خوندن فرانسه هم نگران نشو من ادمهایی دیدم تو سن 40 به بالا شروع کردند به خوندن و موفق شدند

کاری داشتی در حدی که میدونم کمکت میکنم
    موفق باشی دوست خوبم

2. کاربر روبرو از پست مفید taranee تشکرکرده است .

taranee (شنبه 20 خرداد 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)