سلام سارا جان! از خوندن تاپیکت خیلی ناراحت شدم... چند کلمه از من به عنوان خواهر کوچیکترت قبول کن
اغلب دوستانی که اینجا اومدن و بهت راهکار دادن خانمهای متاهل هستن و من کاملا درک میکنم که وقتی با داستان تو روبه رو میشن فورا خودشون رو در مقام همسر اون آقا میذارن و به صدماتی که به زندگی مشترک اون دو نفر میخوره توجه دارن... من مجردم و هنوز این حس مالکیت رو به کسی ندارم تنها کسی که توی زندگیم دوستش داشتم بعد از پنج سال که پاش نشستم من رو بی خبر گذاشت و رفت... میخوام بهت بگم که کاملا درکت میکنم و میدونم که تمام خاطراتی که باهاش داشتی بخصوص مسائل جنسیتون جلوی نظرت هستن و به محضی که صحبت از رفتن میشه اونا اولین چیزایی هستن که تورو آزار میدن و روحتو خط خطی میکنن... نمیتونی به سادگی ازشون بگذری و جوابی جزعاشق بودن برای تقدیم روح و جسمت به یه مرد نداری... من درکت میکنم و اصلا نیومدم که بگم بخاطر زن و بچه اون آقا که اصلا ممکنه خوب نشناسیشون بکش کنار...
من بخاطر خودت و فقط و فقط بخاطر خودت اینو میگم... اون آقا ممکنه عاشق تو باشه ممکن هم هست نباشه... اگر راست گفته باشه مجبور نیست با همسرش زندگی کنه توی جامعه ما مردها خیلی راحت میتونن با کمترین ضرر و آسیبی از همسرشون جدا بشن این خانمها هستن که بیشترین آسیب ها رو میبینن... بخصوص که این آقا تورو هم دوست داشته باشه و بدون معطلی بتونه با تو ازدواج کنه...
میدونم واقعا سخته بخوای بکشی بیرون ولی تنها راهی که میتونی مطمئن بشی و با خیال راحت ازش بگذری یا بقیه عمر کنارش باشی همینه... تو نمیتونی اونو مجبور کنی که از همسرش جدا بشه چون این کار نه وجدانیه نه عقلانی... و امکان پذیر هم نیست چون اگر واقعا تورو نخواد هرکاری بکنی بهش نمیرسی و هرچی بیشتر خودت رو وارد زندگی الانش بکنی هم خودت بیشتر آسیب میبینی هم اون خیالش راحت تر میشه که تورو داره و تلاشی برای انتخاب یکی از شما دو نفر نمیکنه...
من نمیگم منتظر بشین تا اون تورو انتخاب بکنه... ازت میخوام خودتو کامل از این رابطه بکشی هم جسمی هم روحی... و صدمات الان رو با جون و دل بخر برای اینکه فرداها جدای از این صدمات روحی و جسمی و بیشتر از این ها، تو زمان رو هم از دست میدی... چیزی که دیگه قابل جبران و برگشت نیست!!! خودتو بکش بیرون تا نه برای الان که برای سال ها آرامش داشته باشی (فرض کن تو الان با این آقا هرجور شده ازدواج کردی و خانواده ش همیشه تورو به چشم یک عروس تحمیلی یا باعث و بانی بهم خوردن یه زندگی بدونن) شاید الان به نظرت خیلی سخت باشه ولی مطمئن باش اگر خودتو بکشی بیرون سال ها با خیال راحت و بدون عذاب وجدان زندگی میکنی... چه اون آقا با تو باشه چه نباشه!
بهش بگو باهاش قطع رابطه میکنی چون اون نمیتونه همزمان با هردوی شما باشه و باید یکیتون رو انتخاب کنه... و تنها زمانی که از همسرش جدا شده باشه حاضری که دومرتبه ببینیش...
سارا جان بخاطر خودت و نه هیچ کس دیگه ای این کارو بکن و مطمئن باش پشیمون نمیشی اگر مال هم نباشین یه جا یه کس دیگه منتظر توست و بهتره زودتر از این رابطه بیرون بیای بدون اینکه منتظرش باشی و اگر هم واقعا تورو دوست داشته باشه وقتشه که تصمیم مهمی برای رسیدن به تو بگیره...
خودتو دوست داشته باش![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)