اي خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا، من رو عاشق نكردي، نكردي، نكردي ولي وقتي من رو گرفتار كردي كه همه زمين و زمان بر من خرده گرفتند.
باور كنيد ديگه از عاشق شدن هم ميترسم. آدم يك دل داره و يك دلدار. من تاوان چي رو بايد پس بدم. هميشه دوستان و همكارانم به پاكي من قسم مي خوردند. ولي چرا من؟ مني كه يك عمر دلم رو خالص و پاك براي همسر آينده ام نگه داشته بودم.
اگه من با يكي ديگه ازدواج كنم، چي ميشه................. من الان همسر شرعي ايشان هستم، اگه با يه نفر ديگه ازدواج كنم چطور به چشماي شوهرم نگه كنم، به چشمان كسي كه فكر ميكنه من پاكترين دختر زمانه ام، در صورتي كه دروغه، من همسر دارم، درسته كه از نظر جسمي دختر هستم اما من عاشق همسرم هستم و از همه نظر به ايشان متعهدم.
حتي از نگاه به نامحرم هم پرهيز مي كردم. با اينكه چادري ام و ظاهري مذهبي دارم اما دانشگاه و سركار همه جور آدم دنبالم بودند از پسراي خوش تيپ كارخونه دار و بانفوذ تا استادان پير و جوون دانشكده اما من جز حفظ نجابت كاري نمي كردم چون دلم رو فقط براي يك نفر مي دونستم ولي كجا رفت نتيجه اون همه حفظ نجابت و پاكي؟ كجا رفت نتيجه اون همه خويشتن داري و پرهيز از گناه؟ آره من هنوز دلم با همسرمه حتي اگه بخوام همسر دومش بشم چون وجودم مال اونه. چون همسر دنيوي و اخروي من فقط بايد يك نفر باشه .
تو اين سايت به من گفتند هوسران، واژه اي كه تا عمق دلم من رو سوزاند، آخه به كدوم گناه.
عمري پاك و با عفت زندگي كردم، به اين جا رسيدم و نتيجه اين شد!!!!!!!!حالا كه روح و وجودم متعلق به فرد ديگري است، معلوم نيست چه سرنوشتي در انتظارم است.
اي خدا جز توكل و خويشتن داري ديگه هيچ كاري ازم برنمياد. اي خدا درد از تو درمان نيز هم.
آره بهار شادي، من خوابم، دوست دارم خدا يك سيلي محكم به صورتم بزنه طوري كه منو از زمين برداره و پيش خودش ببره و واسه هميشه من رو از اين خواب دنيايي بيدار كنه. حداقل مي دونم اونجا ميعادگاهي است كه خدا وعده وصال عاشقان رو داده.![]()
من با اين باورها بزرگ شدم چطور مي تونم به باورهاي مذهبي ام هم دستور توقف بدم؟

چشم سعي مي كنم كمي مطالعه ام را بيشتر كنم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)