به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

Threaded View

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 17 آبان 95 [ 15:15]
    سطح
    96
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 355
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    6,844

تشکرشده 7,555 در 2,378 پست

Array

RE: ناامیدی و اثراتش بر زندگی من لطفا مرا راهنمایی کنید..

چرا ناراحتین؟ به جز اینکه رشته یا دانشگاه مورد علاقه اتون قبول نشدین مشکل دیگه ای که نبوده؟
    چند درس کافی نیست. به نظر من شروع کنین دوباره به خوندن اون وبلاگ از اول. اگه حوصله ندارین تمریناشو انجام بدین یه دور کامل همه ی درسهاشو بخونین و برای خودتون توی یه دفتر خلاصه برداری کنین. بعدش برگردین همه ی تمریناشو انجام بدین. اثری که می ذاره اینه که ادم نسبت به خودش اگاهیش بالاتر می ره و کم کم خودش می فهمه مشکلاتش چیه و باید روی چی بیشتر وقت بذاره تا رفع شه.
    چرا می خوای زود خوب شی؟ من که شروع کردم فقط بهترم. فقط خوشحالم که شروع کردم. خیلی زمان می بره خوب شیم. ولی خوب می شیم.
    25 سال اصلا زیاد نیست برای اینکه بگی ازدواجت دیر شده. اصلا سن مهم نیست. مهم اینه که بتونی کسی رو که باید پیدا کنی.
    خوب من خودمو با خودم قیاس می کردم و حالم بد میشد. تو چرا بادیگران قیاس می کنی؟ چه اهمیتی داره که کی کجاست و به کجارسیده؟ خود ادم مهمه.
    کاینات چی کرده تازگیا که فکر می کنی ضد تویه؟
    اینده برای همه نامعلومه چون نیومده. ولی لزوما تاریک نیست. اگه بتونیم خودمونو جمع کنیم و اداره کنیم می تونه روشن باشه.
    من فهمیدم که خودمو دوست ندارم. با پستی که نقاشی لطف کرد برام گذاشت شروع کردم. سعی کردم توی اینه به خودم خیلی اروم بگم که خودمو می بخشم و بعدش هم بگم که خودمو دوست دارم. باور کن خیلی راحت تر از اونیه که فکرکنی. به اون سختیا نیست. فقط سختیش اینه که شروع کنی.
    نمی دونم دقیقا واسه چی ناراحتی. اینکه شبانه بودی یا روزانه مهم نیست. منم 25 سالگیمو یادمه. من وقتی 19 سالم بود فکر می کردم پیرم! البته اونوقتا افسرده بودم و نمی دونستم. ولی وقت داری. به اندازه کافی تو دنیا مشکل هست. بیا خودمون با خودمون دوست باشیم و خودمونو سرزنش نکنیم. خودتو ببخش. و سعی کن دیگه خودتو سرزنش نکنی. توی همون وبلاگ نوشته بود که لباس 10 سالگیتون برازنده اتون بوده به وقتش و نباید بگین بعداچرا لباسم اونطوری بود. ما هرکدوممون سعی کردیم که بهترین و درست ترین کارو به وقتش بکنیم. خیلی وقتا درست اونی نبوده که فکر می کردیم اما ما که خبر نداشتیم. مهم اینه که به وقتش بتونیم تصمیم بگیریم و سعی کنیم تصمیم درست بگیریم.
    توی تاپیک من پست شماره 9 نقاشی برای شروع به بخشش خودم خیلی مفید بود.
    بعدم به کمک دوستان تونستم شروع کنم روی خودم با کمک اون وبلاگ یه بررسی داشته باشم. همین که بتونی شروع کنی عالیه.
    دیگه به خودت نگو از کسی عقبی. مهم نیست بقیه کجان. مهم اینه که ادم از دیروزش یه قدم بتونه جلوتر بره. این می شه پیشرفت.

2. 5 کاربر از پست مفید meinoush تشکرکرده اند .

meinoush (جمعه 12 خرداد 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)