امروز خواهر نامزدم دومیم آمده بود خانه یکی از اقواممون که باهاش در ارتباطه
خوب اونجا حقایق رو تا حدودی بر ملا کرده بود و گفته بود که نامزدم از این قضیه خیلی ناراحته و میگه اسم شوهر افتاده روم خواهر نامزدم گفته بود که باعث بانی اینکه اونها منصرف بش علاوه بر بدگوی هایی که فرد اجیر شده از طرف نامزد قبلیم. عمو و عمه های نامزدم بودن که پدر نامزدم رو از این کار منصرف کرده و نگذاشتن که این وصلت صورت بگیره و کلی دروغ بسته بودن به من و حتی یکی که هم نام فامیلیش مثل فامیلی من هستش و معتاد بوده و سابقه دار هم بوده آورده و گفته ببین اینها پسر عموی من هستن
و خواهرش هم گفته که پدرم از این قضیه خیلی خیلی ناراحت هستش و فعلا کمی دست نگهدارید البته باید بگم که قضیه نامزدی ما ازهمون وقت که پدرش جوابمون کرد دیگه بهم خورد العان هیچ ارتباطی با هم نداریم ولی حالا نمیدانم که با این اوضاع که در خانه ایشان حاکم هستش و خیلی راحت خانواده درجه دومش در کار اونها مداخله میکنه و تصمیماتش رو عوض میکنه اصلا به صلاح هست که بعدا برم جلو چون فامیلیون اینطور احساس کرده که خواهرش طوری حرف زده که جای برگشت هستش
اصلا اگر قرار بردم اونها چه شرایطی رو میذارن جلوم آیا همون شرایط هستش یا شرایط مثل سابقه که فکر نکنم مثل ثابق باشه