به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 18 خرداد 91 [ 13:09]
    سطح
    18
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 71
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    56

تشکرشده 56 در 28 پست

Array

دیگه طاقت کارهای شوهرمو ندارم

سلام. نمیدونم شما فیلم زندگی خصوصی رو دیدیدن یا نه اما همسر من خیلی شبیه شخصیت اصلی اون فیلمه! به ظاهر مذهبی، همه رو نصیحت میکنه اما در باطن... عاشق مجلات مد، عکسهای بازیگران زن، فیلمهای پورنو ... و اگه یه زن تو خیابون پوشش نامناسب داشته باشه یا عشوه گری کنه سریع وامیده!انقدر تابلو که تا حالا بارها متوجه شدم!
    راهکارهای مختلفی استفاده کردم اوایل اغماض بعد دعوا و وقتی اون انکار میکرد واسش نشونه رو میکردم... فایده ش چی شد نه تنها تغییر نکرد که بدتر هم شد!!
    این اواخر دیگه رهاش کردم اما بجای تغییر پسووردهاشو عوض کرده و همچنان داره تو گروههای دوستیابی مثل فیسنما و کلوب عضو میشه...
    آدمی که مریض نباشه چه دلیلی داره تو همچین گروههایی عضو بشه مخصوصا اینکه قبل از ازدواج از طریق همین گروهها واسه کلی دختر پیغام دوستی فرستاده بود!! این یعنی ذره ای پشیمانی در وجودش نیست!!
    تصمیم خودم رو گرفتم امروز برای همیشه خونه ش رو ترک میکنم. تو این یه سالی که خونه ش بودم شاید فقط 2 ماه خرج خونه کشید و حتی برخی از ماهها من غرضهاشو از حقوق خودم میدادم. کوچکترین توقعی تو زندگی ازش نداشتم اما اون هروقت از دست هرکسی ناراحت بود ناراحتیشو سر من خالی میکرد! خسته شدم خسته تر از اونی که بتونم ادامه بدم. چند باری پیش مشاورای مختلف رفتیم اما میگفت کار هیچ کدومو قبول نداره...
    چند تا نمونه از عناوین ایمیلهای مورد علاقشو واستون میذارم ببینم شما چی تفسیر میکنین:
    1-مسابقه ی انتخابی بهترین دختر شایسته (دردم اینه که جلوی دیگران ادعای ایمانش هم میشه و میگه این چیزا چیه که مردم میبینن!! دقیقاااااااااا مثل بازیگر مرد فیلم زندگی خصوصی)
    2-زیباترین دختر مهماندار خطوط هوایی روسیه
    3-زیباترین چشم جهان
    4-گالری تصاویر جدید-عکس خفن
    5-با خوش اندام ترین دخترهای ورزشکار آشنا شوید
    6-عکسهای متفاوت و جدید بازیگران زن و ...
    نکته ی مهم اینجاست که این تصاویر رو همسرم تاثیر میذاره و ایشون با دیدن این تصاویر به غسل نیاز پیدا میکنن.
    من هرکاری که لازم بود براش بی منت انجام دادم. نه اندام ظاهریم مشکل داره و نه چهره ی زشتی دارم. بلکه برعکس. همیشه هم پیشش به خودم رسیدم و زیباترین لباسها رو پوشیدم اما این مرد مریضه ... و شفاش به دست من هم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (گریه)

2. کاربر روبرو از پست مفید ماه منیر تشکرکرده است .

ماه منیر (پنجشنبه 11 خرداد 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)