من پنجشنبه شب رفتم به اتفاق خانمم و یه جعبه شیرینی به خونه پدر خانمم..
اول که سلام و علیک و روبوسی کردیم و نشتیم و فضای سنگینی بود تا موقع رفتنمون..یعد شام هم من موقع رفتن گفتم شما رو مثل پدر و مادر خودم دوست دارم نمیخوام ناراحتیتون رو ببنیم و امید وارم دیگه از این اتفاقان نیفته.. و اومدیم بیرون.. من و خانمم توافق کردیم که بریم همون خونه ای که من اجاره کرده بودم و دیگه حرفی از اینکه : اون محله رو دوست ندارم و بیشتر بگردیم و اینها نباشه..
حالا دیروز خالشون که ایشون هم دنبال خونه بودن برای ما باتوجه به اینکه ناراحتی های خانمم رو دیده بود 1 مورد خونه پیدا کرده و به خانمم معرفی کرد..دیروز خانمم زنگ زد که مورده خوبیه و یمقدار اجارش بالاتر از اون هست..که پدر و مادر خودم(خانمم) پیشنهاد دادن که اون مقدار اجاره بیشترشو به عهده میگیرن..
جرا بعهده میگیرن دوستان ؟ برای اینکه نزدیک اونها باشیم و هم خودشون و دخترشون در راحتی خیال زندگی کنن.اخه چرا اینهمه خانمم باید بزاره خانوادش دخالت کنن .. من توقع داشتم همسرم میگفت ما خونه گرفتیم و نیازی به اونجا و پول شما نداریم... اخه فاصله تاکسی از جایی که من گرفتم تا خونه مادرش همش 15 دقیقه هست... خیلی خنده داره که همسرم میگه اگه بیاد اونجا دپرس میشه...چون اونجا رو دوست نداره...
قابل توجه دوستان جایی که من اجاره کردم گیشا و جایی اونها میخواین شهرک یا سعادت ایاد

علاقه مندی ها (Bookmarks)