[[size=large]size=medium]چه خوب قوت قلب گرفتیولی راستش من نمیدونم مشکل شما چیه؟؟؟؟؟! شرایط به این خوبی کجای کار براتون سخته؟ اگه شهرستان باشین که وضع عالیه اگه هم تهران باشین میمونه جور کردن خونه که زیادم سخت نیس نمیدونم جرا بعضی از ادما زندگی رو اینقد برا خودشون سخت میگیرن؟ حتما کسی در نظر دارین که میخوایین ازدواج کنین؟ شاغلن عروس خانوم اینم باش که دیگه هوووووووووووورا بادا بادا مبارک بادا.. البته مرد فقط باید به خودش متکی باشه ها..رو اون حساب نکن مونده به کرمش..
ایشالا که ارزوتو خدا براورده کنه زود زود خبر ازدواجتو به ما بدیولی چرا فقط برا خودت دعا کردی؟ من خوشبختی همه رو از خدا خاستم از جمله شما و جوونای تالار.
لطفا مسالتونو دقیقتر بگین. [/size][/size]

ولی راستش من نمیدونم مشکل شما چیه؟؟؟؟؟! شرایط به این خوبی کجای کار براتون سخته؟ اگه شهرستان باشین که وضع عالیه اگه هم تهران باشین میمونه جور کردن خونه که زیادم سخت نیس نمیدونم جرا بعضی از ادما زندگی رو اینقد برا خودشون سخت میگیرن؟ حتما کسی در نظر دارین که میخوایین ازدواج کنین؟ شاغلن عروس خانوم اینم باش که دیگه هوووووووووووورا بادا بادا مبارک بادا.. البته مرد فقط باید به خودش متکی باشه ها..رو اون حساب نکن مونده به کرمش..
ولی چرا فقط برا خودت دعا کردی؟ من خوشبختی همه رو از خدا خاستم از جمله شما و جوونای تالار.

علاقه مندی ها (Bookmarks)