آخی نازی بچت دختره؟؟ چه خوب ، خوش بحالت بهت تبریک میگم ، نی نی دختر خیلی دوست داشتنی هست مطمئن هستم که با بدنیا آمدن بچت زندگیتون خیلی تغییر میکنه و خوب میشه،
عزیزم من کاملا درکت میکنم منم کم و بیش مشکلات توروداشتم و دارم خانواده منم وکیل مدافع داماد هستن، همیشه در هر مسئله ای منو مقصر میدونن و حتی اگه دامادشون بزنه دختراشون رو داغون کنه بازهم هیچی نمیگن، شوهر منم عادت داشت سر هر مسئله ای گوشی رو برمیداشت زنگ بزنه به خانواده من و چون منم حساس بودم کسی نفهمه اون بدتر میکرد، منم مثل تو از این که همه ازمون بپرسند با هم خوبید یا نه عذاب میکشم، مامانم هروقت زنگ میزنه سریع میپرسه دیگه با هم خوبید؟؟ این کلمه عین چماق توی سر من میاد خیلی از این حرف بدم میاد به قول تو دیگه هر جایی مهمونی چیزی باشه که حالشو ندارم برم یا دوست ندارم بریم همه فکر میکنن که ما با هم قهریم. این خیلی بده که شوهرامون فکر میکنن کسی پشت ماها نیست. منم به شوهر گفتم اگه یکبار دیگه زنگ بزنی به خانواده من دیگه یک ثانیه باهات زندگی نمیکنم و بیایی به التماس کردن هم بیفتی دیگه فایده نداره با این تهدیدم الان کمی بهتر شده، ولی تو دیگه مادر هستی و پای یک بچه وسطه ، به نظرم باید یه مشاور مجرب میرفتی حالا هم با شوهرت بری مشاوره انشااله این چندماه بارداری رو با آرامش طی میکنی، به نظرم این کار رو بکن. ما الان چندوقته مشاوره میریم تحمل هردومون بالاتر رفته خیلی تاثیر داره شما هم برین حتما.

علاقه مندی ها (Bookmarks)