یلدا پرخوری عصبی...
به خاطر اینه که گاهی آدم تو موقعیت بدیه و
رسنشم هست بعد غذا میخوره و حالش بهتر میشه ضمیر ناخود آگاه حالیش نمیشه فکر میکنه غذا خوردن اون حاله بدو خوب کرده در حالی که غذا خوردن گشنگیو رفع کرده و حال بد سر جاش هست
خوب ضمیر ناخود آگاه چون مثل یه بچه است دیگه همیشه اینو تطبیق میده و هر وقت عصبی میشی دستور غذا خوردن از مغز صادر میشه تا حالت بهتر شه
من به شخصه غذا حالمو خیلی بهتر میکنه ... و البته ... و .... ( که خوب ترجیح میدم نگم ... کلا الان تو پی ام اس هستم تصمیم دارم پست نذارم یه دو سه روزی چون دو بار قبل که اینجا برام مشکل ایجاد شد دقیقا تو همین دوران بودم ) ها! بگذریم!
گوشتو حذف کن از زندگیت ( مرغ ماهی گوسفند گوساله پرنده ها و میگو و هر چیزی که گوشته!!!)
بعد غذاهای خوشمزه درست کن
سوپ پیاز لازانیا ( از پنیر پیتزا و چیپس استفاده کن
کلا بدن انسان خیلی راکد طلبه یعنی دوست داره تو یه حالت باقی بمونه و تغییر باعث میشه سریع واکش نشون بده پس وقتی گوشتو حذف کنی و فقط گیاه بخوری و لبنیات و البته خوشمزه...وزن کم میکنی و البته ساز
رو ترازو نرو کالریم در نظر نگیر
غذاها رو خودت بپز از خوردنش لذت ببر
البته فکر نکن به همین راحتیه ها کلا تغییر سخته
دو هفته این کارو ادامه میدی
بعدش لبنیات و هر چیز حیوانیو از زندگی و غذا خوردنت حذف میکنی اینو حدود دو ماه باید ادامه بدی( یعنی خوردنغذاهای صرفا گیاهی ...تو اینتر نت سرچ کن پر اینجور غذا هاست...) وقتی دو ماه گیاه خوار شدی
کم کم نشاسته ( برنج ماکارونی سیب زمینی ) و روغن و از رژیم خذف کن ....( دو هفته)
و حالا میرسیم به جایی که اوج انرژی ومیخواد ... بعد این مدت باید کاملا غذاهای پخته رو از رژیم حذف کنی
در واقع تا الان تو هر گونه گوشت و فراورده حیوانی و نشاسته و روغن نمیخوری به علاوه که هیچ چیز پخته هم نمیخوری و تنها سبزیجات و آب میوه و سبزی و میوه و دانه ها اونم به صورت خام سرو میشن
دو هفته تا دو ماه باید خام گیاه خوار باشی ...
و البته اگه عمر طولانی میخوای برای همه عمر خام گیاه خوار باش( البته کلی اصول و ریزه کاری و چی بخور نخورم داره من کلی گفتم)
تو تک تک مراحل بدن وزن و بیشتر سایز کم میکنه وبت قول میدم بعد تموم شدن این دوره حدودا 6 ماهه به وزن ایده آلت میرسی
کاملا بر اساس تجربیات شخصیمه و در واقع ترکیبی از هزاران دکتری که پیششون رفتم و مقالاتی که خوندم
چ.ن خواستی راجع به گیاه خواری بدونی گفتم
اما بت توصیه میکنم این کارارو نکنی برو پیش یه دکتر تغذیه و یه رژیم درست بگیر روزی دو ساعت پیاده روی کن با یه مشاور مشورت کن راجع به رژیم وپر خوری عصبی چهار تا تکنیک تنفس و فلان و بهمان میده مشکلت حل میشه و از زندگیت لذت ببر باز هم 6 ماهه نتیجه میگیری

علاقه مندی ها (Bookmarks)