Parmida ی عزیز
متاسفانه تو کشور عزیزمون برای ازدواج فرهنگ سازی درست نمیشه که با معیارهای اساسی شریک زندگیمون انتخاب بشه؛ الان هم شما با توجه مدال ها و افتخارات (شرایط) ایشون، درگیر مسائلی شدین که واقعا روشی برای شروع زندگی 30-40 ساله نیست
وقتی معیارهای ما به جای اینکه بر اساس اصل انسانیت و اخلاق باشه، مدرک تحصیلی و پول و موقعیت اجتماعی شده، این درگیری هام پیش میاد.
مثال می زنم، خانواده خود من چون دامادمون با مدرک تحصیلی بالا از یبهترین دانشگاه ایرانه، و شرایط اجتماعی و مالی خانوادگی خوبی داره، خیلی قبولش دارن و متاسفانه با اینکه زیاد اهل احترام گذاشتن حتی به بزرگتر ها نیست و دچار غرور کاذبه، و هرچقدر که رفتارهای زننده، بی ادبانه و بچه گانه نشون میده، بازهم خانوادم خیلی هواش رو دارن. اگر ناراحت بشن، غصه بخورن از رفتار اون به روش نمیارن ولی شما فکر میکنید این مدالهای ایشون، ارزش تحمل این ضد ارزش ها رو داره؟
اگر به نظرتون شخصیتتون و احترامتون رو می تونید با به دست آوردن شرایط خوب ایشون، معامله کنید، حتما این خواستشون رو اجابت کنید و منتظر نتیجه و تصمیم ایشون باشید ولی این احتمال هم بدین که ایشون از این نظر شما رو نپسنده و یا به شما بگه من با این کار متوجه هات بودن شما نشدم هنوز، و از شما درخواست بیشتری کنه
ولی اصلا بدون توجه به اینکه ایشون ادم خوبیه یا نه، چی میخواد و تحت چه شرایطی شما رو میخواد؛ فقط با فکر به خودتون، ببینید میتونید ریسک های این کار رو بپذیرید و مسئولیت تصمیمتون و عواقبش رو به عهده بگیرید یا نه.








علاقه مندی ها (Bookmarks)