سلام دوست عزیزنوشته اصلی توسط abcdefgh
به نظر من بهتر هست شما و نگار هردو پیش مشاور برید حضوری
و اونجا مشکل تفاوت اعتقادی رو مطرح کنید
مشاور می تونه با پرسیدن یک سری سوال از شما بسنجه که هر این تفاوت چقدر هست و آیا می تونید باهم کنار بیاین یا خیر.
اصلا چنین چیزی نیست که بگیم این ازدواج با شکست مواجه میشه!!!!
در یک ازدواج موفق عوامل بسیاری دخیل هستند که تفاهم اعتقادی هم یکی از اون هاست...
در واقع تو هر ازدواج یک سری نقات قوت هست ویک سری نقات ضعف
برایند این نقاط مهمه که به کجا ختم میشه به سمت قوت یا به سمت ضعف...
هر چند حتی اگر در یک ازدواج نقات قوت خیلی بیشتر از نقات ضعف بود بازهم با اطمینان کامل نمیشه گفت این ازدواج ،موفق هست!
بحث سر ریسک هستش
که الان با توجه به اختلاف اعتقادی که بین شما هست ، ریسکش بالاتر هست از زمانی که دو طرف در یک سطح اعتقادی قرار گرفتن.
به نظر من با توضیحاتی که دادید به نظر نمی رسه این خانم خیلی سفت و سخت باشه و خانواده خیلی مذهبی داشته باشه.
می تونید با خانواده تون مشورت کنید مثلا به مادرتون بگید دختری رو برای ازدواج انتخاب کردید و چنین خصوصیاتی داره !مثل روسری سر کردن تو مهمونی ....
ببین واکنش خانواده شما چیه!آیا اون دختر رو به خاطر حجابش تحسین می کنند یا نه !
و نگار هم با مادرش قضیه رو در میان بزاره و بگه شما در جه سطح اعتقادی هستید...
ی چیز دیگه هم بگم!
و خودتون هم باهم بیشتر در این باره صحبت کنید !به دور از احساسات و رک
در مورد انتظارهاتون با هم صحبت کنید
مثلا چند تا کیس فرضی در نظر بگیرید و ازش بپرسید تو این شرایط چیکار میکنه؟
مثلا مهمونی دعوت شدید و تو مهمونی از شما با مشروب پذیرایی میشه!
اون دختر چیکار می کنه؟
می تونه اون جمع رو تحمل کنه!یا نه عصبانی میشه و به شما اعتراض می کنه که چرا تو همچین جمعی آوردینش!
یک پیشنهاد دیگه البته نمی دونم چقدر درسته باشه:
اگر شما این جریان رو رسما با خانواده در میون بزارید و خانواده هاتون باهم برخورد داشته باشن خیلی راحت تر میشه تصمیم گرفت...
به نظر من اگر واقعا دوستش دارید و به نظرتون از هر نظر مناسب می اد این موضوع رو با خانواده مطرح کنید و رسما اقدام کنید
و طی جلسات خواستگاری بهتر مشخص میشه که به هم می خورید یا خیر....

علاقه مندی ها (Bookmarks)