سلامي دوباره
خانم kind من نظراتمو خدمتتون عرض كردم ولي اگه بازم توضيح بيشتري مي خواي همينجا يه نكته ديگه هم بيان مي كنم.
شما بهتره اين مدت كم رو با صميميت بيشتر يعني هميشه با روي باز و گشاده در كنار ايشون باشيد و سعي كنيد اگه درخواستشون رو بيان كردن اينگونه بيان كني كه شما هم بي رغبيت نيستيد بلكه شايد بيشتر هم دوست داشته باشيد ولي به خاطر رعايت مسائل اخلاقي و شرعي كه پايبند اون هستيد نمي تونيد همچين كاري بكنيد و ايشون رو هم تشويق كنيد كه پايبندي بيشتري به اين مسائل داشته باشند
به ايشون بگيد كه بيا حالا كه مي خوايم زندگي خوب و سالم و موفقي رو انشاءالله شروع كنيم از همين اولش با خدا باشيم و طبق دستورات اون پايه هاي زندگيمون رو تشكيل بديم تا خودش تو زندگي هميشه يار و مددرسان ما باشه و كاري كنيم كه براي رضاي خدا باشه بعدش براي شادي و رضايت خودمون بهش بگو من تو رو خيلي دوست دارم و دوست دارم هم اين دنيامون در كنار هم خوب و سرشار از عشق باشه هم ديار آخرتمون .
اگه كمي تدبير كني مي توني با برانگيختن اين احساساتش كاري كني كه روز به روز بيشتر دوستت بداره و جلوي اون احساسات خودش رو هم در اين مدت كوتاه بگيره بهش بگو نترس اين مدت چيزيت نميشه بهش بگو بعداز عقد از دلت در ميارم
سعي كن باهاش راحت باشي ولي حريمها رو حفظ كني در ضمن اقتدار خودت رو حفظ كن آقايان از دخترايي كه قاطع هستند و اقتدار دارن اما در عين حال مهربان و احساساتي هستند خيلي خوششون مياد و مخصوصا اينكه رگه هاي مذهبي هم در وجودتون اگه ديده بشه با حس احترام و اعتماد بيشتري شما رو به عنوان همسر خودش خواهد پذيرفت .

علاقه مندی ها (Bookmarks)