خانم آنی سلام
امیدوارم دقت داشته باشید که گاهی خیلی زود دیر میشه.و اون زمان ماها مسولیم که می دونستیم و نگفتیم .
توی اقوام نزدیک ما دختری بود با شرایط همین خانم .شوهرش مصرف شیشه داشت .سالها بود خانواده دختر اصرار شدید داشتن که دختر برگرده اما خودش مصرانه مدعی بود که شوهرش رو دوست داره و اون روزی ترک می کنه .
صحبت های خانواده ها مشاور دوستان و هیچ کسی نتونست خانم رو راضی کنه از شوهرش جدا شه .شوهرش مرد بسیار مهربون و آرام و خانواده دوست و بی عیبی بود .بعد از اعتیاد به شیشه از اون آدم سابق اثری باقی نمانده بود .و این خانم همواره شوهرش رو در قالب همان مرد سابق دوست داشتنی می دید و نمی پذیرفت که شوهرش انسان عادی نیست.
من قصد ندارم توی دل این خانم را خالی کنم ولی سال گذشته وقتی دختر عمه من پس از کار روزانه به خانه برگشت با جسد دختر 11 سالش روبرو شد ..شوهرش این دختر بیچاره رو به دلیل تماس موبایل مشکوک!! با کارد کشته بود .
افرادی که نوع خاص شیشه مصرف می کنن خیلی خطرناکن چون از چیزی به نام مغز و قدرت منطق و تصمیم گیری درشون اثری باقی نمونده .یه روح شیطانی هستن در یه قالب انسانی.
این خانم الان مدتهاست روانی هست و یا بیمارستان روانی بستریه و یا روزی چند تا قرص های قوی آرامبخش می خوره .شوهرش هم توی زندان.و دختر بزرگترش منزل سایرین آواره و خود شوهرش هم در ناباوری کاری که کرده.
بهتر نیست واقعیات رو عریان نشون بدیم ؟بحث سلامت و زندگی یه پسر بچه هست که از بخت بد پدر هم الگوی زندگیشه .کمترین صدمه اش اینه که بچه با اعتیاد بزرگ بشه و این مساله براش عادی بشه حالا از بقیه تنش ها و شرایط سخت زندگی و احتمال اسیب هم بگذریم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)