داغ دلمو تازه کردینراستش بعضی پدر و مادرها این مسئله رو نمیدونند و فکر میکنند با دعوا فقط خودشون زجر می کشند ولی نمی دونند که بچه ها چندین برابر اونها زجر می کشند...
یادمه کوچیک که بودم. خیلی آروم و کم حرف و کلا ً بچه ی ساکتی بودم. از همون موقع هر چیزی که میشد توی خودم می ریختم. از بچگی رازدار بودم و این باعث میشد مادرم باهام درد و دل کنه... ولی مادر و پدرم اکثر اوقات با هم دعوا داشتند... بااینکه آروم و ساکت بودم و هیچی نمی گفتم ولی روحیه ای حساس داشتم که همین باعث شد توی 7- 8 سالگی به خاطر دعواهای خانوادگی تصمیم به خودکشی بگیرم!!کمتر بچه ای اتفاق می افته توی این سن کم تصمیم به خودکشی بگیره... به قول بزرگترا ، بچه توی این سن نمیدونه خودکشی چیه؟ چه برسه به اینکه بخواد انجامش بده.... ولی من میگم : بچه ها همه چیز رو می فهمند و درک می کنند. فقط قدرت بیانش رو ندارند... نمی تونند چیزهایی رو که فهمیند ، توضیح بدن... اونها روحیه ای حساس دارند... فقط تلنگری کافیه تا شکسته بشند و روی آینده شون هم تأثیر بذاره...
به امید روزی که زندگی ها همه زیبا و پر از عشق و محبت بشه![]()
شاد باشید در پناه حق![]()

راستش بعضی پدر و مادرها این مسئله رو نمیدونند و فکر میکنند با دعوا فقط خودشون زجر می کشند ولی نمی دونند که بچه ها چندین برابر اونها زجر می کشند...
کمتر بچه ای اتفاق می افته توی این سن کم تصمیم به خودکشی بگیره... به قول بزرگترا ، بچه توی این سن نمیدونه خودکشی چیه؟ چه برسه به اینکه بخواد انجامش بده.... ولی من میگم : بچه ها همه چیز رو می فهمند و درک می کنند. فقط قدرت بیانش رو ندارند... نمی تونند چیزهایی رو که فهمیند ، توضیح بدن... اونها روحیه ای حساس دارند... فقط تلنگری کافیه تا شکسته بشند و روی آینده شون هم تأثیر بذاره...
علاقه مندی ها (Bookmarks)