RE: راهکار راضی کردن همسر برای طلاق
سلام
چی شد یهو؟؟؟
نقاشی جان کجا با این عجله؟!
فکر کردی ما دست از سرت برمیداریم؟!
نقاشی عزیزم..منم یه زمانی عزمم رو جرم کرده بودم برا طلاق..اما همسر من با همسر شما فرق داشت..در واقع مشکل اصلی من که هنوزم درگیرشم خانواده همسر من هستن...اما باور کن خیلی دلم برای همسرم سوخت که هیچکس حتی پدر و مادرش هم پشت سرش براش میزنن !
بگذریم..منم حال تورو درک میکنم...روزی که رفته بودم تا مدارک مهریه ام رو کپی بگیرم..حالم خیلی خراب بود..بارون میموند..از مغازه فتوکپی تا خونه مدارکو زیر چادرم گرفته بودم که خیس نشه...اما پام لیز خوردو همشون ریختن تو جوب آب...چنان با سرعت برد مدارکو که تا به خودم اومدم دیدم 100 متری رفتن...
میدونی ...من اون زمان از همه چی ناراحت بودی جز یه چیز...اونم اینکه بعدها با کسی ازدواج میکنم که مادر و خواهراش انقدر منو آزار ندن...این خیلی ارومم میکرد..خیلی خوشحالم میکرد...
قبلا هم بهت گفتم...تو حقته که یه زندگی اروم داشته باشی...خداروشکر که زود داری جلوشو میگیری...مطمئن باش بعد از هر سختی اسونیه....
به خدا وقتی مادرم اون موقع ها بهم میگفت انقدر خودخوری نکن..انقدر خودتو داغون نکن (من در عرض دو هفته 11 کیلو لاغر شدم) اینا همش میشه برات تجریبه...وقتی اینارو میگفت دلم میخواست سرمو بکوبونم تو دیوار...
اما حالا که 4 ماه میگذره میبینم اون دوران تلخ چقدر منو ساخت...باورت میشه؟؟
حتی بعضی اوقات دعا میکنم کاش اون اتفاق زودتر افتاده بود....
نقاشی جان..روی همه ماها حساب کن...
روی همدردی ما و روی سنگ صبور بودن ما حساب کن...
حتما حتما یه وکیل خبره بگیر...اونا راهای زیادی رو بلدن....
منم برات دعا میکنم و از امشب به نیت شما ختم نادعلی میگیرم...

گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)