elpari عزیزماز راهنمائی های maryam123 استفاده کن، توضیحاتش خیلی کامل هست.منم همین مشکل رودارم، اما نه به این حادی... آخه همسر من با پدرم و خانواده من خیلی مهربونه و دوستانه برخورد میکنه، ولی چند وقت 1 بار از طرز رفتارای اونها بهونه میگیره. (اوایل ازدواجم خیلی بهم برمیخورد ودر مقابلش جبهه میگرفتم و وضع بدتر میشد که بهتر نمیشد، طوری که خانوادم میفهمیدند، اما با کمک دوستان همدردی مشکلم روفهمیدم... شوهر منم خیلی مهربونه، فقط این رفتارش آزارم میده، اونم همش به من میگه توخانوادتو به من ترجیح میدی و اونها رو بیشتر از من دوست داری،در صورتی که این طور نبود ومن نمیتونستم اینو بش بفهمونم
) اصلا ناراحت نباش، با کمک بچه های مهربون همدردی مشکلت حتما حل میشه. خدا روشکر کن که مشکلت خیلی بزرگ نیست وبا کمی تغییر در رفتارات قایل حل شدن هستش.
![]()

منم همین مشکل رودارم، اما نه به این حادی... آخه همسر من با پدرم و خانواده من خیلی مهربونه و دوستانه برخورد میکنه، ولی چند وقت 1 بار از طرز رفتارای اونها بهونه میگیره. (اوایل ازدواجم خیلی بهم برمیخورد ودر مقابلش جبهه میگرفتم و وضع بدتر میشد که بهتر نمیشد، طوری که خانوادم میفهمیدند، اما با کمک دوستان همدردی مشکلم روفهمیدم... شوهر منم خیلی مهربونه، فقط این رفتارش آزارم میده، اونم همش به من میگه توخانوادتو به من ترجیح میدی و اونها رو بیشتر از من دوست داری،در صورتی که این طور نبود ومن نمیتونستم اینو بش بفهمونم
) اصلا ناراحت نباش، با کمک بچه های مهربون همدردی مشکلت حتما حل میشه. خدا روشکر کن که مشکلت خیلی بزرگ نیست وبا کمی تغییر در رفتارات قایل حل شدن هستش.

علاقه مندی ها (Bookmarks)