سلام،
تا اونجا که من یادم هست ایشون خداحافظی کردند و برای همیشه رفتند.مدتی است که از دوستمون pk1365 خبری نیست!
اگه کسی ازش خبر داره، ما رو هم در جریان بذاره!
شاد باشید.
تشکرشده 12,257 در 2,217 پست
سلام،
تا اونجا که من یادم هست ایشون خداحافظی کردند و برای همیشه رفتند.مدتی است که از دوستمون pk1365 خبری نیست!
اگه کسی ازش خبر داره، ما رو هم در جریان بذاره!
شاد باشید.
hamed65 (دوشنبه 11 اردیبهشت 91)
تشکرشده 1,175 در 313 پست
نه!!!نوشته اصلی توسط hamed65
آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهش نمی یومد تریپ این جور کارا باشه!
دلم براش تنگ می شه! ایشالا هر جا باشه خوش باشه!
ممنون که خبر دادید.
ایوب (دوشنبه 11 اردیبهشت 91)
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سلام به اعضای خوب تالارهمدردی
تالارهمدردی وضع خوبی نداردمدیرهمدردی پاسخگو نیست مدیران تالار پاسخگو نیستند تالارهمدردی پیشرفت نمی کند واقعا متاسفم بعضی مدیران تالار باید عوض شود تجربه دانش مدیر شدن تالار ندارد تالارهمدردی باید مدیر تالار با تجربه بادانش با علم انتخاب کند مدیرهمدردی مدیران جدید تالار انتخاب کندمدیران تالاربه فکر تالارهمدردی نیستند
مدیران تالار حق عضویت تالار نمی دهد مجانی به تالار می اید اعضا خوب تالار حق عضویت تالار بدهد ولی مدیران تالار حق عضویت ندهد مجانی به تالار بیاید یک سوا ل است که باید مدیرهمدردی باید پاسخگو دهد امیدوارم زودتر مدیران جدید تالار انتخاب شود مدیران جدید تالار انتخاب شود تالارهمدردی خیلی پیشرفت می کند مدیران تالار نظم تالارهمدردی به هم زده است واقعا برای مدیران تالار خیلی متاسفم ممنون
![]()
محمدابراهیمی (دوشنبه 11 اردیبهشت 91)
تشکرشده 4,006 در 737 پست
نوشته اصلی توسط ایوب
ایوب جان مگه خداحافظی هم تریپ خاصی میخواد
............
باز کی محمد اقای تالار مون رو ناراحت کرده![]()
آقا محمد منظوررتون از اعضا خوب تالار منم بودم دیگه نه؟:D
فرقی نمی کند که گودال کوچک آبی باشی
یا دریای بیکران، زلال که باشی، آسمان در تو پیداست.
پاییزان (دوشنبه 11 اردیبهشت 91)

تشکرشده 14,131 در 2,566 پست
اقای محمد ابراهیمی چه دل پری از این تالار و مدیرانش دارید ، کافی است یه نفر یه کوچولو یه غر بزنه ، سیل انتقادهای شماست که سرازیر می شود
![]()
![]()
![]()
![]()
بالهای صداقت (سه شنبه 12 اردیبهشت 91)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)