به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 خرداد 93 [ 23:52]
    سطح
    33
    Level completed: 26%, Points required for next Level: 111
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    209

تشکرشده 209 در 78 پست

Array

RE: نامزدم می خواد برگرده !

سلام دوستان . ممنون از نظراتتون. اول اینکه بهش قول دادم که فکرامو بکنم . قراره اگه قبول کردم اول رک و راست به پسر عموم بگم که نامزدم دوست نداره هی مرتب بهم زنگ بزنی ! و سعی کنم اعتماد از دست رفتشو برگردونم چون اون مثلا وقتی من تنها خونم کلی فکر و خیال به سرش می زنه که این کجاست ، چیکار می کنه ، با کیه ! تو رو خدا می بینین ؟ واقعا لجم می گیره از اینهمه بی اعتمادی !
    در مورد موقعیتم بخدا مغرور نشدم . اینکه اینطوری گفتم برای اینه که شما شرایط رو تصور کنین ، آره تز من تا اخر تابستون تمومه و بعد اصلا معلوم نیست چی پیش بیاد . اصلا کار پیدا کنم یا نه . اما در حال حاضر شرکتی که توش تز دارم خیلی خوبه و اینو نامزدمم گفت !‌ قبلا هم ازش شنیده بودم که دوست داره بیاد توی این شهر ! الانم داره phd توی یه دانشگاهی اینجا اپلای می کنه ! من فقط می خوام حواسمو جمع کنم که دوباره اذیت نشم . راستش بعد اون ماجراها احساساتو تو خودم کشتم و بخودم قول دادم دیگه عاشق کسی نشم و نزارم کسی دوباره اون بلاها رو سرم بیاره !
    الان خیلی وقته ندیدمش می دونم اگه دوباره ببینمش شاید این مقاومتش دیگه فایده نداشته باشه و احساسات قبلیم دوباره برگرده ...
    می دونین نامزدم اوائل خیلی ازم حمایت می کرد یعنی واقعا پشتم گرم بود که اونو دارم اما توی این کشمکش جدایی و یکم قبل اون این حمایت رو دیگه ازم گرفت و گفت رو پای خودم واستم و من خیلی برام سخت بود . در واقع بعد این ماجراها نمی تونم دوباره بهش اعتماد کنم . از کجا معلوم بعد یه مدت دوباره همین بازی رو در نیاره ؟ از کجا معلوم که اصلا بهم اعتماد کنه ؟ چون همینطوری هم دیروز کلی سوال و جواب کرد که کجا رفتی ، با کی بودی و از این حرفا در حالیکه من الان وظیفه ندارم جواب اینجور سوالای اونو بدم .

می خوام به خانوادم بگم ببینم چی می گن ، فکر می کنم به احتمال زیاد مامانم موافق نباشه البته مامانم نمی دونست که پسر عموم مدام بهم زنگ می زنه و نامزدم از این قضیه شاکیه .
    از یه طرف فکر می کنین آدما دوست دارن یکی که بی کاره و ضعیف آویزونشون باشه ؟ نامزدم اون موقع ها شدیدا از این موقعیت فراری بود اما حالا که دیده من دارم تلاش می کنم و موقعیتم خوبه برگشته ! معلومه چرا ! چون من دیگه اون دختر ضعیف سابق نیستم که منتظر شوهر باشم که بخوام اقامت بگیرم یا خرجمو بده ! من خودم کار می کنم و نیازیم به هیچکی ندارم ، وقتی نیازمند کسی باشی بدبختی !

از یه طرفم اون پسر خوبیه ، خانواده داره ، اهل خیانت و اینا نیست و من بهش اطمینان دارم و می دونم حتی یکبارم پاشو کج نزاشته ، خلاصه سخته تصمیم گیری ...

2. 4 کاربر از پست مفید melisaa تشکرکرده اند .

melisaa (چهارشنبه 06 اردیبهشت 91)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 22 تیر 95 [ 16:53]
    سطح
    62
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 146
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,594

تشکرشده 1,946 در 612 پست

Array

RE: نامزدم می خواد برگرده !

نقل قول نوشته اصلی توسط melisaa

از یه طرف فکر می کنین آدما دوست دارن یکی که بی کاره و ضعیف آویزونشون باشه ؟ نامزدم اون موقع ها شدیدا از این موقعیت فراری بود اما حالا که دیده من دارم تلاش می کنم و موقعیتم خوبه برگشته ! معلومه چرا ! چون من دیگه اون دختر ضعیف سابق نیستم که منتظر شوهر باشم که بخوام اقامت بگیرم یا خرجمو بده ! من خودم کار می کنم و نیازیم به هیچکی ندارم

البته یادت باشه یه هر حال انسان یه موجود اجتماعیه همه ما به همدیگه احتیاج داریم در عین اینکه مستقلیم.

4. 4 کاربر از پست مفید جوانه؟؟؟ تشکرکرده اند .

جوانه؟؟؟ (سه شنبه 05 اردیبهشت 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)