ویدا جان ممنونمطلب آموزشی به درد بخوری پیدا نکردم
واقعیت اینه که جهان بینی من بکل به هم ریخته و احساس می کنم توی همه معاملاتی که با خدا کردم ورشکست شدم من خیلی سعی می کردم آدم خوبی باشم دیگه حالم از تصور خوب بودن هم بهم می خوره دلم می خواد یه نفر بود هر چی سوال ماورایی بود جواب میدادچرا من نباید بدونم داداشم حالا داره چیکار میکنه چرا این همه سوال بی جواب را هیچکی نیست جواب بده قبل از این اتفاق به خدا التماس می کردم که منو امتحان نکن رفوزه میشم دقیقا همونم شد رفوزه شدم
من نمی دونم روی چه حسابی ولی بعضیا تواین دنیا خیلی خوشبختن چون تا آخر عمرشون داغ نمی بینن نگین اونا مشکلات دیگه ای دارن چون فوت با هیچ چی قابل مقایسه نیست هرچند من از داشتن مشکلات دیگه هم کم نصیب نبودم

مطلب آموزشی به درد بخوری پیدا نکردم 
چرا من نباید بدونم داداشم حالا داره چیکار میکنه چرا این همه سوال بی جواب را هیچکی نیست جواب بده قبل از این اتفاق به خدا التماس می کردم که منو امتحان نکن رفوزه میشم دقیقا همونم شد رفوزه شدم
من نمی دونم روی چه حسابی ولی بعضیا تواین دنیا خیلی خوشبختن چون تا آخر عمرشون داغ نمی بینن نگین اونا مشکلات دیگه ای دارن چون فوت با هیچ چی قابل مقایسه نیست هرچند من از داشتن مشکلات دیگه هم کم نصیب نبودم

علاقه مندی ها (Bookmarks)