نوشته اصلی توسط
dar_hale_marg
در مورد حال الانم هم ببینید ایشون از اونجایی که شاید به لحاظ هوشی بهره فوق العاده ای نداشت همیشه با رفتارهاش علاقه مند شدن من رو به تاخیر میانداخت، اما من اینجا که اومدم همه چیز بسیار ایدال و مناسب بود و کمبودی حس نمیشد، چرا که هم درس هام خوب پیش میرفت و هم حمایت خوبی از طرف خانواده میشدم و این باعث شد که به این فکر بیافتم که حالا زمان اینه که تمام اون محبت ها رو که ایشون در حقم داشت جبران کنم و کاری کنم که به چیزی که فکر میکردم آرزوشه برسه، قبلش اینجا با خودم خیلی کلنجار رفتم که بتونم همه جوانب رو بسنجم و اسن تصمیم از سر یک احساس لحظه ای و از سر خوشی نباشه! نزدیک ۴۰ روز با خودم فکر کردم و تصمیم گرفتم که باهاش تماس بگیرم و دو ماه پیش این کار رو کردم که همون شب همه چیز رو شد..
میشه بگید یک شبه چه چیزهایی رو فهمیدید از راه دور؟
اینکه شما یه دختر هستید به من خیلی در فهم قضیه کمک میکنه، خواهشا از این منظر من رو مطلع کنید که آیا میشه یه دختر همزمان به چند نفر باشه و یه کسی رو هم بصورت جدا گانه دوست بداره؟ ایشون ادعا میکنه که فقط این دو سال آخر تحت تاثیر دوستانش این کار ها رو کرده، اما یعنی پاکی برای یه دختر اینقدر بی اهمیته که تحت تاثیر دیگران چنین کنه، اون هم وقتی همچنان با من در ارتباطه و ادعای دوست داشتن داره؟!
بله، میتونه دوست داشته باشه ولی نه واقعی. راستش من هم یک دوست بسیار صمیمی داشتم که تقریبا چنین رفتارهایی داشت (البته من بعدها فهمیدم). با اینکه ایشون خیلی روابط احساسی قوی با دیگران برقرار می کرد و حتی ادعای عاشقی می کرد ولی روابطش محدود به یک نفر نبود که متاسفانه یکی از پسرهایی که باهاش در ارتباط بود خودکشی کزد (فوق لیسانس بود) و فوت کرد و یکی دیگر (که دانشجوی دکتراست) کارش به روانشناس و قرص کشید. و اینها بیشترش به خاطر روابط باز خانوادگی و مشکلات خانوادگی بود. الان هم که در خارج از کشور هست، بازهم روابط به این نوع رو داره با تعداد زیاد. و اشکالی در این کار ظاهرا نمی بینه
من الان فکر میکنم که ظاهرا ایشون یه آدم عادی (شاید تا حدودی منحرف) بوده که با پنهون کردن واقعیتش به من این فرصت رو داده تا راجع بهش ایدال پردازی کنم! انگار به قول شما این یه نیاز خفته در من بوده که کسی که با من هست رو تقدیس کنم یا شاید بخاطر کمبودهای ظاهری یا شخصیتی ایشون من برای بالا بردنش در نظر خودم به این راه متوسل شدم!
ایشون جوری خودشون رو نشون دادن که مورد قبول شما باشن. شک نکنید که پایبند بودن به اخلاقیات برای ایشون خیلی مهم نیست.
البته باید این رو هم بگم که من هم حتما در مقابل ایشون کم کاری هایی داشتم اما فکر میکنم اگه اونها خیلی بزرگ بود و ایشون انسان سالمی بور برای جبرانش میتونست اول از من جدا بشه و بعد با یک نفر دیگه یه رابطه رو آغاز کنه و ادامه بده نه اینکه من رو همچنان داشته باشه و با ده ها نفر دیگه بسته به شرایط از اس ام اس تا رابطه جنسی پیش بره!
دقیقا!
اما مساله اینه که وظیفه من چیه و اگه میتونم ازین اتفاق که ممکنه یه فاجعه باشه جلوگیری کنم آیا باید کاری بکنم یا منتظر این اتفاق باشم؟ من در این شش سال تاثیر زیادی روش گذاشتم هرچند که نتیجه خوبی نداشته وحالا ایشون رو حتی لایق تنفر هم نمیرونم اما فکر میکنم هنوز هم کمی مسوولم!
شما هیچ مسئولیتی ندارید جز اینکه به فکر سلامت روحی خودتون باشید، اون خانم خودشون این مسیر رو انتخاب کردن و کسی که مجبورش نکرده و حتما هم لذتی از این کار می برن که ادامه دار بوده. به فکر خودتون باشید، شما که انسان باهوشی هستید، خودتون رو گرفتار این رفتارهای بیمارگونه نکنید. اصلا دیگه این انسان رو فراموش کنید تا انتظار اتفاق یا فاجعه نباشید. برای چی اصلا باید از حال و احوال این خانم خبر داشته باشید؟ فقط براش دعا کنید که زودتر راه درست رو پیدا کنه
راستش بهش گفتم که بخشیدمش و ازش خواستم یه بار دیگه اینبار با همسرش شروع کنه و توبه کنه و به آینده امید داشته باشه، اما بهش گفتن اگه هر شرایطی پیش اومد که دیگه هیچ راهی جز به من مراجعه کردن نداشت میتونه از من کمک بگیره که باز خدایی نکرده تو دام کسی نیافته چرا که میخواستم بهونه ای واسه منحرف شدن نداشته باشه اما حالا اصلا نمیدونم این کار خوبی بوده یا نه!!!!
معلومه که کار خیلی بدیه، تو دام؟ ایشون خودشون این مسیر رو انتخاب کردن، توی دام افتادن یکبار، نه چند بار. شما هنوز با این همه اطلاعاتی که راجع به ایشون پیدا کردین، بازهم دیدگاهتون نسبت به اون شخص تغییری نکرده و هنوز همون دیدگاه قبل توی فکرتون مونده. کاری به کار اون خانم نداشته باشید. و همراهی برای خودتون پیدا کنید که اساسی ترین شرط رابطه یعنی تعهد و پایبندی به اخلاقیات رو داشته باشه. انرژیتون رو برای فردی سالم بگذارید و دلتون برای خودتون بسوزه، چون اگه اون دلش برای شما میسوخت و دلش با شما بود، هیچ وقت این کارهارو نمیکرد
علاقه مندی ها (Bookmarks)