دوباره سلام!!!
تا کارشناس های خبره تالار از راه برسن، من نظر خودم رو درمورد سوالی که پرسیدی میگم:
مرز بین بخشش و قاطعیت احساس رهایی و فراموش کردن موضوعه.
به نظرم تا به حال هم شما ایشون رو نبخشیدی..... جون اگر بخشیده بودی به قول خودت این موضوع شما رو کلافه نمیکرد....... البته اینکه پرونده این ماجرا هنوز بازه و ایشون هر روز یک رفتار ناشایست از خودش نشان میدهد هم مزید بر علت شده متاسفانه.
به نظرم شما باید محوریت رو بر روی آرامش خودتون بگذارید....... کدوم آرامش بیشتری به همراه خواهد داشت؟ نادیده گرفتن ایشون یا در افتادن باهاش و به قول خودمون گردو خاک هوا کردن...؟ البته یه راه دیگه هم به نظرم میرسه که در ادامه بهت میگم.
ولی قبل از اون فکر نمیکنی یه ذره زیادی حساسیت نشون میدی؟ یه مقدار زیاده از حد رو رفتار ایشون زوم کردی؟ نمیدونم شرایط کاری شما چگونه است و کجا کار میکنی، ولی کار من طوریه که اگه بخوام پیشرفت کنم، و تو رشته خودم حرفی برای گفتن داشته باشم، شاید وقت سر خاروندن هم نداشته باشم
راه بینابینی هم به نظرم میرسه..... میتونم حدس بزنم که دنیای شما دو نفر خیلی از هم دوره.... نقاط مشترک ناچیز..... احساسی که بهم دارید خوشایند نیست....... ولی چرا؟ چرا ایشون گیر داد به شما؟ این رفتار ایشون واکنش به چیست؟ آیا از شما توجه نمی خواهد؟ شما تنها انسان موفقی هستی که ایشون دیده؟ بخاطر این نیست که شاید شما اونو به نزدیک خودت راه ندادی؟
بذار خودم رو مثال بزنم: من یه دفتر چه دارم که توش تاریخ تولد همه دوستا و هم دوره ای ها و همکارام رو نوشتم، گاهی اوقات تبریک تولدشون اینقدر اونا رو ذوق زده میکنه که نگو...... به نظرت من عاشق همه اونهام؟ طرز تفکرم به همه اونها شبیه هست؟ بذار رو راست باشم از بعضی ها اصلا دل خوشی ندارمولی محبت کردن های کوچولو منو خوشحال میکنه. من به جادوی محبت اعتقاد دارم.......
نه یار جون جونی، نه دشمن خونی! یه همکار!!! چرا وقتی به اتاق شما میاد میره سر میز همکارتون؟ چرا شما به جمعشون ملحق نمیشید و مثلا راجع به سریال دیشب، دستور غذای جدیدی که یاد گرفتید، فروشگاه جدیدی که پیدا کردید ...... حرف نمیزنید؟ یه کامنت مثبت در مورد لباسش، تعارف یه شکلات، کمک خواستن از ایشون تو زمینه ای که توش تبحر داره همه باعث میشه که کم کم یخ این رابطه سرد باز بشه
آهسته و پیوسته
البته تمام اینها بدون اطلاع از شرایط شماست، این که این راهکارهای چقدر عملی و مثبت هستند رو خودتون تشخیص بدهید

ولی محبت کردن های کوچولو منو خوشحال میکنه. من به جادوی محبت اعتقاد دارم.......

علاقه مندی ها (Bookmarks)