به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 72

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 30 آذر 91 [ 14:54]
    سطح
    20
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 9
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    611

تشکرشده 614 در 130 پست

Array

RE: همسرم بهم خیانت کرده ولی من نمیدونم چی بوه و تا چه حد بوده!

نقل قول نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
    با سلام و احترام
    معمولا اینگونه مشکلات در خانواده به خاطر شدت فشار روانی که به هر یک از زوجین وارد می کند منحصر به فرد بوده و درمانش انرژی بر می باشد. معمولا افرادی که خارج از گود هستند تسلط زیادی دارند، لیکن کمتر کسی هست که درون گود باشد و توانایی اداره صحیح این مشکل را داشته باشد. و به نظر بنده شما از معدود افرادی هستید که می توانید به طور شایسته این بحران را در زندگیتان به نحو احسن مدیریت فرمایید.

از آنجا که جدا از فشارهای روانی این مشکل ، نیاز می باشد که فرد یک چارچوب و الگوی مشخصی برای درمان این مشکل داشته باشد، تاپیکهای ذیل به شما معرفی می شود
    1 - تاپیک «1 - خیانت همسر یا خیانت به همسر: تعریف خیانت» ارجاع می دهم، و از شما می خواهم مخصوصا به پست آخر تاپیک که جمعبندی هست، توجه ویژه بفرمایید.
    2 - تاپیک «2 - خیانت همسر : هدف های بلند مدت درمانی»
    3 - تاپیک «3 - خیانت همسر یا خیانت به همسر: هدف های کوتاه مدت درمان»
    مدیر همدردی عزیز
    خیلی خیلی ممنونم که به مشکل من توجه نشون دادین.
    سعی کردم تا حالا مشکل رو مدیریت کنم ولی خودم رو خیلی تحت فشار و استرس و سردرگمی قرار دادم به طوری که حس میکنم سلامت روانم رو دارم از دست میدم.
    ممنون از تاپیک هایی که معرفی کردین. از همین الان شروع می کنم به خوندنشون.

نقل قول نوشته اصلی توسط مادلین
    سلام برای من که زن هستم وروحیات زنها را میشناسم خیلی عجیبه حرفهای شما...خیانت زنها اساسا واز ریشه با خیانت مردها متفاوته این رامطمئنم...به خاطر مسائل جنسی نیست قطعا...واگر هم خیانتی احتمالا باشد به خاطر مسائل عاطفی است .کمبود احترام ..توجه ..عشق یا دیدن خیانت از طرف شوهر....حتی گرمترین وپرشورترین زنان هم به خاطر جاذبه سکس خیانت نمیکنند من مطمئنم...نیازهای عاطفی زنان طغیان میکند شنیدن کلامی محبت آمیز نگاهی مهربان وپرتمنا ..گوشی شنوا ودستی یاری رسان اینها فقط زن را به مرز خیانت میرساند ونه جذابیت ظاهر وسکس و...اساسا زنها مرد را به خاطر عشق ونیازهای روحی می خواهند (والبته در برخی افراد نیازهای مالی )وبعد به خاطر دل مرد ونهایتا غرایز خود تن به...میدهند گمان بد نکنید هیچ کدام از این سخنان دلیل خیانت نیست ...بلکه به خاطر عصبانیت است وسنجش میزان حسادت وعلاقه شما...من فکر میکنم مشکل زن شما کمبود توجه از طرف شماست
    مادلین،
    هر چند سعی کردن توی زندگیم مواردی رو که مطرح کردی، رعایت کنم ولی هیچ آدمی 100% نیست و کامل نیست.
    اگه آدم بخواد به دنبال مشکل و قصور بگرده همیشه یه چیزی پیدا میشه. قصور یه طرف دلیل بر خیانت نمیشه. حداقل توی زندگی من نمیشه. من حقوقی رو که به طور طبیعی هیچ زنی توی ایران نداره به همسرم دادم. بهش این اجازه رو دادم که هر لحظه ای که نخواست (به هر دلیلی) با من زندگی کنه، بره سراغ زندگیش.
    پس حتی اگه پستترین مرد عالم هم بودم، همسرم باید از من جدا میشد، نه خیانت!

2. 2 کاربر از پست مفید hamdardi1390 تشکرکرده اند .

hamdardi1390 (سه شنبه 29 فروردین 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)