عجبواقعا من به عنوان یه زن نمی دونم چی بگم خیلی خیلی این مساله شایع هستش و یه جورایی انگاری جز خصوصیات آقایون هست لطفا نگین زن باید هر روز یه شکل جدید باشه به نظرتون مردا برای حفظ زندگیشون چیکار میکنن؟ جدیدا به این نتیجه رسیدم که زنها برای اینکه از هم پیشی بگیرن تا بتونن همسراشونو نگه دارن همه کار می کنن از جراحی گرفته تا .... و عین یه رقابت هر روز داره از روز قبل داغتر و هیجانی تر هم میشه درصورتیکه نتیجه بالعکس هرروز گسیختگیها و گسستنها داره بیشتر میشه
و اما توصیه من به شما دوست عزیز شیبا جان اول ازهمه برای خودت زندگی کن و خودتو دوست داشته باش و به خودت افتخار کن بعد علایق همسرت را هم لحاظ کن یه مدتی[color=#DCDCDC]به حال خودش بذار و مستقل باش بذار دلش برات تنگ بشه خودش به سمتت بیاد نمیگم بی محلی کنی اشتباه برداشت نکنی

واقعا من به عنوان یه زن نمی دونم چی بگم خیلی خیلی این مساله شایع هستش و یه جورایی انگاری جز خصوصیات آقایون هست لطفا نگین زن باید هر روز یه شکل جدید باشه به نظرتون مردا برای حفظ زندگیشون چیکار میکنن؟ جدیدا به این نتیجه رسیدم که زنها برای اینکه از هم پیشی بگیرن تا بتونن همسراشونو نگه دارن همه کار می کنن از جراحی گرفته تا .... و عین یه رقابت هر روز داره از روز قبل داغتر و هیجانی تر هم میشه درصورتیکه نتیجه بالعکس هرروز گسیختگیها و گسستنها داره بیشتر میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)