نقل قول نوشته اصلی توسط mr6262
شاید گفتن اصل ماجرا برایشان سنگین بوده. مسلما هیچ وقت از خودشان یا اشکالات رفتاری خودشان به بقیه چیزی نمی گن. می تونید بگید که چه چیزهایی گفتن؟

حرمت و احترام آتی شما بستگی به نوع رفتاری که در آینده با اون خانواده دارید، داره. اگر از شما به جز احترام و اخلاق خوش چیزی نبینند، بر سر این مورد مشکلی پیش نمیاد.

در ضمن شما میدان را تا حدودی خالی کردید، پس باید کمی تحمل شنیدن بعضی چیزهارو هم داشته باشید

اول با منطقی ترین فردی که در آن خانه است، صحبت کنید.
ببینید درسته که من اشتباهاتی داشتم ولی ضربه اول رو اونها زدند و اونها آتش رو روشن کردند و اشتباه من هم این بود که به جای اینکه با نرمش و راه آمدن با اونها (که شاید این راه کار هم درست نباشه) یا گفتگو که البته کمی هم صحبت کردم ولی شاید کم بوده یا ثاثیر گذار نبوده و مقابل خواسته های اونها ایستادگی کردم و خوب بچه بازی در آوردم ولی نظرم اینه که اونها چیزی توی چنته ندارن و دلیل قانع کننده ای برای برهم خوردن این ماجرا ندارن و خوب خودشون هم میدانند که مقصر اصلی تا حدودی اونها بودن
خوب وقتی من میدان رو خالی کردم دیدم که اونها ب هیچ عنوان کوتاه نمیان و به صورت غیر مستقیم به من توهین کردن
ولی خوب این رو میدانم که اون احترام سابقی که داشتم رو العان ندارم حداقل به خاطر توهین آخر اونها مقابل خودم و قبول شرایط اونها العان درصورت رفتن جلوی من و حتما در شرای العان آنها سواره و من پیاده خواهم بود نظر شما چیه؟