خانم فرشته مهربان، دوست عزيزم، كمي آرامتر، من از شما توقع اين انتقادات تند و تيزي كه بيشتر شباهت به تمسخر داشت رو ندارم.
مثل اينكه بنده بلا گفتم كه ميخوام به ارتباطم ادامه بدم. از نظر شما كارشناسان محترم، ما دختران هميشه به خاطر احساسات محكوم هستيم.
خنده دارترين مقاله اي كه من در اين سايت خوندم مطلب مربوط به 40 روش موثر در پيدا كردن شوهر بود!!!!!!!!! جالبه كه شما در اين 40 روش به دختر به ديده يك موجود وابسته به مرد نگاه كرديد و دختران رو رسما به تور كردن شوهر دعوت كرديد اما كساني مثل من كه ميخواهند با كسي كه دوستش دارند زندگي كنند رسما به باد تمسخر و اهانت گرفتيد.
مشكل اينجاست كه در دنياي مجازي ما همه انسانها رو به يك ديد نگاه مي كنيم و مي خواهيم براي همه يك نسخه درماني بپيچيم اما غافل ميشيم از اينكه شناخت در دنياي مجازي و به صرف چند جمله نوشته نمي تونيد به اين راحتي در مورد افراد قضاوت كنيد.
اميدوارم كه شما دوست عزيز هم متوجه خطاهاي شناختي خودتون و برچسب زدنهاي متعددي كه نسبت به من داشتيد، بشيد.
ولي يك حدستون كاملا درسته من فردي هستم كه به خودم كاملا مطمئنم. و چون خودم رو مي شناسم به اين ارتباط ادامه ميدم. عزيزم اين تز منه. من اگه مي خواستم تا الان يك ازدواج معمولي و بدون علاقه داشته باشم تا الان چند بار بايد ازدواج مي كردم.
درضمن اين سايت يك سايت روانشناسي است و لطفا درصدد تفتيش عقايد مذهبي ديگران نباشيد. شما از راه دور چطور در مورد اعتقادات من به اين راحتي قضاوت مي كنيد. اعتقاداتي كه ريشه در قلب من داره ولي افرادي مثل شما فقط بخاطر دوستي من با پسري كه قصد ازدواج با ايشان را دارم، به من ميگيد كه تو داري از معناي توكل سواستفاده مي كني؟؟؟؟
باور بفرماييد اين طرز مشاوره اي كه شما داريد بيشتر شبيه به تحكم و امر و نهي است. كمي اين رفتار را تعديل بفرماييد تا دوستان تازه واردي مثل من تعجب نكنند كه آيا واقعا اينجا يك محيط دوستانه است يا كه يك محيطي است كه در آن به افراد از ديد بالا و برتر نگاه مي كنند؟
ممنون از تذكرات، راهنمايي هاي شما كارشناس محترم.
موفق و مويد باشيد

علاقه مندی ها (Bookmarks)