دوباره سلام
مثل اين كه حسابي از بچه هاي تالار شاكي هستي.
همين جا هم اعلام مي كنم كه لطفا بچه هاي تالار هم حرفاي من رو زير ذره بين نبرند و واقعا سعي كنند قضيه رو از يه ديد ديگه نگاه كنند.
من هم پسري رو خيلي دوست دارم.گاهي وقتا بهم ميگه كه دلم ميخواد اونقدر محكم بغلت كنم كه استخوانهات خرد بشند يا ( خيلي ببخشيد) دلم ميخواد كه عين يك خوراكي خوشمزه گازت بگيرم تا اشكت در بياد و بعد من نازت رو بكشم و .....
به نظر من اين حرفها و تمايلات ايشون طبيعيه و واقعا قصد اذيت كردن من رو نداره و من هم اين رو كاملا درك مي كنم چون گاهي اوقات آقايون از شدت علاقه اي كه دارند نمي دونند كه چطور بايد ابراز احساسات كنند.
از حرفات معلومه كه خيلي دوستش داري و خب معلومه كه قصد اذيت كردنش رو نداري چون هيچ عاشقي از رنجوندن معشوقش لذت نمي بره.
و البته كه خشونت جنسي مورد نظر شما هم هيچوقت در حد فيلم هاي پورنو نيست و فكر كنم كه بيشتر در حد سيلي خواهد بود ولي به نظر من بهتره كه اين دختر خانوم رو در جريان سلايق جنسيت بذاري . من فقط نظر شخصي ام رو گفتم.
حرف دلت چيه؟ چرا ميگي كه هیچ کس نمی دونه من چی می گم من چی میخوام ؟
راستي يه نكته اي هم در رابطه با بحث مشروب:
شهروز، كلا اهل مشروب نبود ولي يه بار تو يه مهموني مي خواست به سلامتي من بخوره . من بهش گفتم كه اگه مي خواي بخوري، بخور ولي اگه نظر من برات مهمه اين كار رو نكن. و قول داد كه هرگز اين كار رو تكرار نخواهد كرد.
منظورم اينه كه محبت با خودش اطاعت هم مياره. شما كه عاشق دختري هستيد بسيار پسنديده است كه به خواستهاي منطقي ايشون هم احترام بذاري و حداقل به خاطر عشقت اين كار رو ترك كني.
موفق باشي.![]()

گاهي وقتا بهم ميگه كه دلم ميخواد اونقدر محكم بغلت كنم كه استخوانهات خرد بشند يا ( خيلي ببخشيد) دلم ميخواد كه عين يك خوراكي خوشمزه گازت بگيرم تا اشكت در بياد و بعد من نازت رو بكشم و .....

علاقه مندی ها (Bookmarks)