سلام .
منظور من اصلا این نبود که دختر و پسر هیچ تفاوتی با هم ندارند . ولی در ارتباطی که با خیلی از دخترها داشتم متوجه شدم که همش از مظلومیت و نیازهای خودشون صحبت می کنند و اصلا متوجه نیستند که پسرها هم نیازهای مشابهی با کمی تفاوت دارند . در هر حال من هنوز هم به نظرم دختر و پسر در مفهوم کلی شباهتشون فوق العاده به هم زیاده ( نه اینکه اصلا تفاوتی نداشته باشند ) ولی در ظاهر ( چه جسمی چه روحی ) تفاوت هایی هم دارند .
من جمله هام رو چند بار خوندم فکر نمیکنم جایی اینطوری گفته باشم که شما برداشت کردید .در ضمن شما که نمی تونید بدون شناخت فکریی از کسی بگید که شعار میده یا نه .
البته با اصل جمله ی متفاوت به جای مخالف موافقم ولی اعتقاد دارم این نوعی سفسته است چون در اصطلاح همه میگند جنس مخالف ولی از هر کسی هم بپرسی قائل به تفاوتند تا مخالفت .
به هر حال بنده ادعایی ندارم و نظرم رو میگم . یه وقت هایی هست که در یک بحث همه یه حرف رو میزنند فقط زوایای دیدشون فرق میکنه شاید این بحث هم همین طور باشه .
در هر حال باور بنده اینه که انرژی و پتانسیل اصلی انسانیت گمشده ی کلی بشریت در این قرنه ولی اکثرا ما از این اصل کلی قافل و به اجزای مشکلات می پردازیم .
به این شعر زیبا توجه کنید :
گوهر خود را هويدا كن، كمال اين است و بس
خويش را در خويش پيدا كن، كمال اين است و بس
چند می‌گويی سخن از درد و عيب ديگران
خويش را اول مداوا كن، كمال اين است و بس
پند من بشنو بجز با نفس شوم بد سرشت
با همه عالم مدارا كن، كمال اين است و بس
چون بدست خويشتن بستی تو پای خويشتن
هم به دست خويشتن واكن، كمال اين است و بس
در پایان از طرح سئوال توسط خانم ستاره تشکر میکنم که باعث این مجال شد تا چند چیز جدید یاد بگیرم .
موفق و پاینده باشید ودر پناه حق .
www.a-sepehri.blogfa.com
یا علی مدد .