سلام آقا اشكان
من تقريبا مشكلاتي شبيه شما رو داشتم با اين تفاوت كه پدرم فقط فرد مستبدي بود و دست بزن آنچناني نداشت.
من هم بچگيم به خاطر شيطنتهايي كه داشتم كتك هاي مفصلي نوش جان كردم و از بين بچه ها تنها كسي كه كتك خورش ملس بود من بودم.:D من هم دقيقا مثل تو شدم و بعد از اون دوران آدم سلطه جوئي شدم.:P
هنوز ازدواج نكردم اما مي دونم كه از كتك زدن كسي و يا كتك خوردن از كسي لذت نخواهم برد.چون اين رفتارها اصلا منشا طبيعي ندارند. هر چند دختراني هستند كه از اين رفتارهاي خشن جنسي لذت مي برند اما مطمئن باش كه اين دختر هم آدم سالمي نيست.
شما مي توني با اون دختر خانوم زندگي خوبي داشته باشي به دو شرط:
1-شما مشكلت رو به صورت جدي از طريق مشاوره حضوري پيگيري كن تا بتوني سابقه ذهني كه از دوران كودكيت داري رو واسه خودت حل و فصلش كني. اينجوري باعث ميشه كه ديگه براي از بين بردن اون خاطراتت به بيرون از خودت مراجعه نكني و دنبال دختري نباشي كه از خشونت جنسي لذت ببره.
2-شرط دوم به مهارت همسرداري خانم آينده ات بر ميگرده. همسر آينده شما بايستي توانايي ارضاي روحي حس مردانه و سلطه جوئي شما رو داشته باشه. اين كار هيچ ربطي به كتك زدن ايشان نخواهد داشت و اگر خانم شما ظريف و با سياست عمل كنند اين حس ميل به قدرت و سلطه جويي كه در نهاد هر مردي وجود داره به راحتي ارضا خواهد شد.
موفق باشي.![]()

چون اين رفتارها اصلا منشا طبيعي ندارند. هر چند دختراني هستند كه از اين رفتارهاي خشن جنسي لذت مي برند اما مطمئن باش كه اين دختر هم آدم سالمي نيست. 

علاقه مندی ها (Bookmarks)