به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 31 تا 34 , از مجموع 34

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 17 آذر 89 [ 11:10]
    سطح
    76
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 55
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    496

تشکرشده 507 در 236 پست

Array

Re: چرا به اعضا احترام گذاشته نمیشه !!!؟

سلام ،
    واقعا تعجب آور و خنده داره که بنده با زدن پست شماره 29 عملا انصراف خودم رو از این بحث و همین طور تالارهای همدردی اعلام کردم ولی مدیرهمدردی (ع) هنوز دنبال اثبات حقانیت مجازی و غیر واقعی خودشون هستند . امروز هم به درخواست فرشید( که با مسنجر با هم در ارتباطیم ) برای خوندن ارسالش در موضوع بت پرستی برخلاف میلم اومدم و متوجه ارسال این عالیجناب شدم و از آنجا که بی پاسخ گذاشتن این آقا رو که آسمانی هم می باشد خلاف باورهای خودم میدانم به نکاتی در این زمینه اشاره می کنم :

1- تالاری که بنده نام بردم یکی از تالارهایی هستش که خود بنده در آن فعالیت آنچنانی ندارم و فقط به خاطر اینکه مدیریت صحیح تر را به اعضا نشان بدهم یک تالار بی طرف را معرفی کردم .
    2- همانطور که در ارسال 29 عنوان کردم هدفم این بود که تهدیدات مدیریت کوچک و ضعیف این سایت را بیش از پیش نمایان کنم و اعضا بدانند که برخی از مکاتبات ایشان جز شعارهای توخالی نیست
    :"راستش یه بار مدیر ؛ گردآفرید رو توی تاپیک حذف 50 پست تهدید به حذف نام کاربری کرد !!!! یکی از دلایل ایجاد این تاپیک این بود که خیلی ها بدونند که مدیر سایت این شجاعت ، وقت ، حوصله و توان رو برای حذف نام کاربری کسی نداره اونم کسی که پستهای بالایی داشته باشه و به تهدیداتش هم مثل خیلی چیزهای دیگه میشه اصلا اهمیت نداد . البته این تنها دلیل نبود و دلایل شخصی دیگه ای هم وجود داره ."
    3- اتفاقا مقایسه یکی از بهترین روشهای درک و فهم درونیست که در علوم ؛چه علوم دینی و چه فلسفی و ... مورد استفاده قرار می گیرد حالا اگر این پیامبر سایت همدردی (ع) در این زمینه فوق العاده ضعیف هستند و با توجه به مثلا روانشناس بودنشان از قدرت تجزیه تحلیل پایینی برخوردارند به خودشان مربوط است ولی نباید به جای ترمیم ضعف خود صورت مسئله را پاک کنند ، مانند بقیه ی رفتارهایشان که همواره درصدد مبارزه با عقاید مغایر بر باورهای خود و تحمیل رندانه و سیاستمدارانه و البته عوامفریبانه ی خود باشند .
    همین چند وقت پیش یکی از فرومهای بسیار غنی و خوب به خاطر ضعف در مدیریت و رفتاری مغایر با دموکراسی از طرف ایشان و انتخاب مدیران ناکارآمد و تعامل یکسویه با اعضا که این مشکل به صورت اپیدمی در جامعه ی حقیقی ما هم گریبانگیر شده تعطیل شد و مدیر آن طی بیانیه ای اعلام کرد که با اینکه هزینه ی یکساله ی سایت را پرداخت کرده ولی دیگر حاضر نیست به فعالیت آن ادامه دهد . امیدوارم این تالار همدردی که ماه ها برای آن زحمت کشیده شده و اعضا انتظاراتی به جا از آن دارند با این مدیریت ناشی و ضعیفی که دارد به آن روز گرفتار نشود .

در هر حال این سایت مثلا همدردی با این مدیران ( به جز زیبا.ده و و تا حدودی طاهره ) شایستگی حضور برخی از دوستان را حقیقتا ندارد بنده هم با کمال میل از حضور در تالارهای همدردی انصراف داده ( کاری که در ماه دوم حضورم انجام دادم و متاسفانه و با احساسات حماقتوار دوباره بازگشتم ) و برای اعضای تازه وارد و دوستان قدیمی ترم آرزوی موفقیت ، آگاهی ،شادی و خوشبختی روز افزون دارم و امیدوارم در مرحله ی اول خودم و سپس دوستان همگی در راه مستقیم الهی و آزادگی و صداقت گام برداریم .

الهی به امید تو ... یا علی مدد .

2. کاربر روبرو از پست مفید 108 تشکرکرده است .

108 (دوشنبه 20 خرداد 87)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)