هیچ ضمانتی نیست بر آنچه که شما دلتان می خواهد طرف مقابل دقیقا همان را به شما بدهد .
چرا که طرف مقابل انسانی است مستقل با روش های خودش و خواست های خودش و محیط و شرایط تربیتی خودش و .............
شما بهتر است اقدام به شروع شناخت ایشان در روابط اجتماعی و خانوادگی بکنید و بعد در مورد خودتان ببینید حاضر هستید آقای پسر عمو را به همین شکلی که هست بپذیرید یا خیر .
نه در وادی خیال و رویا باشید و نه در وادی ترس . بلکه واقع بینانه او را ببینید و بسنجید . و بعد از دیدن او ، خودتان را ببینید و بسنجید و سعی کنید اگر قرار است ایشان را انتخاب کنید می توانید او را همانگونه که هست فارغ از دنیای رویا و خیالپردازی بپذیرید یا خیر .
ضمن اینکه رفتار انسانها در حد خانواده و روابط اجتماعی خیلی از مسائل را در حد نظام خانواده و اجتماع نشان می دهد اما الزاما رفتار و احساسات زیر سقفی در کنار همسر نیست .
رفتار عموی محترم با زن عموی محترم را بررسی کنید . این پسر در بستر این خانواده و در کنار آنها رشد کرده و متاثر از رفتار و احساسات آنها نیز هست . اگر عموی شما مردی است که به زنش احترام می گذارد و ..........این پسر هم با شما به احتمال قوی همانگونه رفتار خواهد کرد . اما اگر عمو حقارت و عقده به همسرش نشان بدهد و اسباب تحقیر و توهین را برای او فراهم کند این مرد احتمال دارد که انتقام مظلومیت مادر را از همسر بگیرد ( ضمن اینکه قطعیت 100 در صدی بر این پاراگراف آخر وجود ندارد اما بحث احتمالات ضریب بالاتری می گیرد .)








علاقه مندی ها (Bookmarks)