سلام
آخی...چجوری دلش اومد بچه ی 3 ساله رو رها کنه؟؟! خوب شما باید کاری کنی که راضی بشه باهاتون صحبت کنه... مثلا ً بذارین فکر کنه که شما هم می خواین طلاقش بدین!!! از هر طریقی که میتونین بهش برسونین که می خواین برای آخرین بار با ایشون صحبت کنین! شاید راضی بشه برای آخرین بار با شما صحبت کنه... اگر راضی شد ، اونوقت میتونین به این فکر کنین که چه حرف هایی بزنین که بتونین زندگی تون رو دوباره بسازین... می تونین از طریق همون دایی اش با ایشون ارتباط برقرار کنین... به دایی شون بگین که میخوام برای آخرین بار همسرم رو ببینم و اتمام حجت کنم! فکر کنم این تنها راهی باشه که بتونین همسرتون رو ببینین...
امیدوارم موفق بشین با ایشون صحبت کنین...![]()

چجوری دلش اومد بچه ی 3 ساله رو رها کنه؟؟! خوب شما باید کاری کنی که راضی بشه باهاتون صحبت کنه... مثلا ً بذارین فکر کنه که شما هم می خواین طلاقش بدین!!! از هر طریقی که میتونین بهش برسونین که می خواین برای آخرین بار با ایشون صحبت کنین! شاید راضی بشه برای آخرین بار با شما صحبت کنه... اگر راضی شد ، اونوقت میتونین به این فکر کنین که چه حرف هایی بزنین که بتونین زندگی تون رو دوباره بسازین... می تونین از طریق همون دایی اش با ایشون ارتباط برقرار کنین... به دایی شون بگین که میخوام برای آخرین بار همسرم رو ببینم و اتمام حجت کنم! فکر کنم این تنها راهی باشه که بتونین همسرتون رو ببینین...
علاقه مندی ها (Bookmarks)