دوباره سلام، نميخواستم دوباره بيام و پست بذارم اما دوستان به نكاتي اشاره مي كنند كه نمي تونم بي تفاوت از كنارشون رد شم:
من 27 سالمه و براي دختري در سن من خيلي خنده داره كه بخواد بدون شناخت از كسي عاشقش بشه،اين تجربه اولين تجربه عاطفي من نبود كه بخوام در اين مورد خام و ناپخته عمل كنم و مطمئنا دختري كه تا به اين سن رسيده بايد در اين زمينه اطلاعات شناختي لازم رو داشته باشه.
خوشبختانه در برخورد با آقايون دختر مغروري هستم و هيچوقت تا الان محبت يك طرفه نداشتم. و همينطور از دورنم احساس كمبود محبتي نمي كردم و هميشه كساني بودند كه ابراز لطف داشتند ولي بنده بسيار بي اعتنا بودم.
مليسا جون، گفتي كه بايد بت ذهني دورنم رو بشكنم اما من بتي كه براي خودم درست نكردم و اينكه تو ميگي بشين و خصوصيات منفيشو ليست كن. من بعد از يك هفته از آشنايي مون بدون رو در بايستي بعضي از خصوصيات بدش رو بهش ميگفتم. اوايل سعي مي كرد كه انتقاداتي رو كه نسبت بهش ميكردم توجيه كنه تا بقول خودش من رو از دست نده اما من آدم ركي هستم و هميشه ديگران رو با تمام خصوصيات مثبت و منفيشون دوستشون دارم.
من نمي دونم چرا وقتي كه يك دختري ميگه من عاشقم همه عالم و آدم ميخوان كه بهش بفهمونند تو از سر احساس عاشق شدي. اصلا به نظر من عشق رو چه به احساس؟ دوست داشتن عاقلانه هست كه به يك عشق زيبايي مي بخشه و اون رو تا سرحد كمال ميرسونه.
من فقط ميخوام بدون خيالش زندگي كنم يعني اينكه وقتي كه مطالعه ميكنم يادش از جلوي چشمهام رژه نره و در كل در بازدهي فعاليتهاي روزانه من اثر منفي نذاره. فقط همين.

، نميخواستم دوباره بيام و پست بذارم اما دوستان به نكاتي اشاره مي كنند كه نمي تونم بي تفاوت از كنارشون رد شم:
اين تجربه اولين تجربه عاطفي من نبود كه بخوام در اين مورد خام و ناپخته عمل كنم و مطمئنا دختري كه تا به اين سن رسيده بايد در اين زمينه اطلاعات شناختي لازم رو داشته باشه.

، ولی تو باید برای هر نوع زندگی آماده باشی

آيا به خاطرش ريسك ادامه ارتباط رو بپذيرم يا باز دوباره به قطع رابطه ام فكر كنم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)