سلام دوست من
رشته ی من هم کامپیوتر هست. به نظر من رشته ی ما جزو بهترین رشته هاست. چرا کار تایپ عزیزم؟ تو مگه دوره های طراحی سایت رو نگذروندی؟ پی اچ پی یا ای اس پی بلدی؟ اگر هم بلد نیستی اشکال نداره. به نظر من به جای کلاس برو تو یک شرکت و واسشون کار کن. مهم نیست که اولش بهت پولی ندن. مهم این هست که کار یاد میگیری و از اون مهمتر، اعتماد به نفست میره بالا. وقتی می بینی خیلی ها هستن که هیچ کار بلد نیستن ولی افه میذارن. کلا کم کم یاد میگیری که خودتو و کارتو دست کم نگیری.
به نظر من همون طراحی سایت رو ادامه بده که بلدی. درآمد خیلی خوبی داره و کار راحتیه. وقتی اعتماد به نفست به اندازه ی کافی رفت بالا، می بینی که کسب درامد چقدر راحته. یک سایت طراحی میکنی حداقل 2 میلیون پول میگیری. یک سایت ساده! کارهای بدی خیلی ساده تر از کار اوله. چون کم کم می بینی که کدهای همون سایتو واسه سایتهای بعدی هم میشه استفاده کرد. کار طراحی سایت چون نسبتا آسونه و درآمدش هم خوبه، حتی کسایی که رشته شون کامپیوتر نیست دارن انجام میدن. من خودم این کار رو نمیکنم با وجود اینکه درآمدش خوبه. از بس آسونه منو ارضا نمیکنه!!!! وقتی مسلط بشی می بینی که از تایپ هم آسون تره. مشکل همه ی ما اعتماد به نفس پایینه و پشتکار ضعیف. یک جوان باید جرات و جسارت بالایی داشته باشه. سعی کن اینو تو خودت تقویت کنی. سوال خاصی اگه داشتی در خدمتم.
التماس دعا
در ضمن دوست من به نظر میرسه خیلی به نظر دیگران اهمیت میدی. سی سالت هست که هست، زگهواره تا گور دانش بجوی. یعنی چی که زشته برم کارورزی؟؟؟؟ اصلا از متنی که نوشتی مشخصه نظر دیگران واست خیلی مهمه:
نوشته اصلی توسط hello

علاقه مندی ها (Bookmarks)