به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 29

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 21 اسفند 94 [ 18:45]
    سطح
    34
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 25.0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    7

تشکرشده 4 در 3 پست

Array

RE: مشكلات با خانواده همسرم

نقل قول نوشته اصلی توسط maryam123
    سلام خدمت شما

ببینید میتونید از طریق ریش سفیدی در فامیل اقدام کنید؟

شما الان باید صبور باشید...

الان حرف حسابشون چیه؟خب اگر قصدشون جداییه باید برن اقدام کنن دیگه..کردن اینکار رو؟ اگر نکردن پس چرا دست دست میکنن؟

شما نمیتونی مرخصی ساعتی بگیری بری با همسرت صحبت کنی؟
    یا دم در محل کارش منتظر بمونی؟

اگر میتونید برید جایی تنها با پدرش صحبت کنید

به همسرتون بگید این ما هستیم که قراره تا آخر عمر زندگی کنیم .قرار نیست پدر و مادرت همیشه در تصمیم گیری ها مارو راهنمایی کنن.

من فکر میکنم این خانواده چون انعطاف بیش از حد شما رو دیدن مطمئن هستن شما به خواسته های دیگرشون تن میدید...

فعلا صبور باشید و جواب سوالها رو بدید.نگران طلاق هم نباشید.
    به این راحتی ها طلاق نمیدن و یک پروسه 2 ساله هستش...!

هرطور شده تنها گیرش بیارید و بهش گوشزد کنید که با این کارها زندگیتون در معرض فروپاشی قرار میگیره.

از لحاظ عقیدتی و مذهبی چطوره خانومتون؟

انشالله حل میشه فقط صبور باشید و به خدا توکل کنید.

سلام
    حرف حسابشون مساله مسكن و شغل دوم است و بحث ناشي از اين موارد كه ميگن تفاهم نداريد!راستش من به عنوان رسم وقتي يك روز مانده به عيد براشون عيدي بردم مادرشان هر چي خواست بارم كرد و گفت ما دختر نداديم كه وسيله بياريد و اينها را ببريد . اما من چون قبلا خانواده ام قبلا بهم گفته بودند با توجه به اخلاقيات اين زن احتمال چنين برخوردي است سكوت كردم و پاسخي به حرفهاي بي منطقش ندادم.حتي پدرم كه عصر 29 اسفند تماس گرفت كه يك ساعتي به خانه شان بروند متاسفانه پاسخ منفي داد و فقط عين طوطي دم از جدايي ميزد در حاليكه هيچ كاري براي جدايي نكردند و فقط در حد حرف زدند.اتفاقا به ذهنم زده يا مرخصي كامل يا ساعتي بگيرم و ايشان را ملاقات كنم اما مي ترسم باز بخاطر شخصيت منفعلش جواب منفي بدهد يا به پدر و مادرش اعلام كند سر قصد ديدن من را دارد.در مورد صحبت با پدرش هم ابتدا پدرم در نبود همسرشان با پدرشان صحبت كرد و پدرشان گفت من با دخترم صحبت مي كنم كه مساله ماديات را فراموش كند و حتي پدرم به ايشان گفت به همسرم اعلام كند موبايل خودش را روشن كند اما علي رغم گفتن چشم ، بعد از دو روز نه تنها روشن نكرد بلكه حرف پدرشان با برگشت مادرشان كاملا برگشت و به من اعلام كرد شما بايد كوتاه بيايي!!البته در جلوي خانمش اين حرف را زد و من نمي دانم اين سياستش هست يا واقعا نظرش هست.
    در مورد دخالت ريش سفيد هم با خانواده ام كه صحبت مي كردم ابتدا اعلام كردند كه فعلا بايد صبر كنيم تا اگر لازم شد با ريش سفيد صحب كنيم.
    از لحاض عقيدني ايشان بسيار پايبند و با نماز است و بسيار معتقد اما چه فايده كه حتي مذهب هم نتوسته كمكش كنه و قشنگترين دوران خودم و خودش را به اين شكل رقم زد

2. کاربر روبرو از پست مفید unrealman تشکرکرده است .

unrealman (جمعه 04 فروردین 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)