میدونم از زمان اخرین پست بیشتر از1هفته گذشته اما ازاون جایی که طاقت نیوردم حرفمو نزنم این پست رو نوشتم.
بالهای صداقت عزیز من اشنایی چندانی باهاتون ندارم و ازجریان دو سال قبل و... فقط در حد همین دو تاپیک تعارضهای برابر خبر دارم.اما چیزی که با خوندن نوشته هات به ذهنم رسید یکی بالا رفتن حساسیتت و درجه ازردگیته یکی هم اینکه دوست داری همه چی عینا طبق اون چیزایی که میدونی پیش بره.
در مورد اولی من کاملا بهت حق میدم چون ادم وقتی مشکلاتش زیاد میشه حساس میشه و به کمترین مسائل واکنش نشون میده.من این حس رو تجربه کردم ولی واقعا نیازی نیست همه چیز و همه ادما مطابق میل ما پیش برن..ببین دوست عزیز نه تموم مراجعان این تالار یه جور و شبیه تو فکر میکنن و نه شوهرت.پس نیازی نیست با هر کلمه ای که دیگران میگن و مطابق میلمون نیست زود همه چیز در نظرمون سیاه و بد بشه.
دومی هم یه ربطی به موضوع اول داره..ببین شوهرت که مثل شما اطلاعات روانشناسی بالایی که نداره..خود شما از وقتی اومدی اینجا تا الان چقد تغییر کردی خوب شوهرت با محیط اینچنینی اشنایی نداره و گمونم نیازی به اشنایی هم نمیبینه مثل باوری که متاسفانه اغلب مردم دارن.
پس نخواه شوهرت پا به پای تو پیش بیاد.شاید از دید یه زن که اطلاعات ان چنانی نداره رفتار شوهرت خیـــــــــــلی هم خوب باشه.
قراره اطلاعات ما بکارمون بیان نه اینکه بشن بلای جونمون.
ببین هر ادمی به سمت چیزی که حس میکنه مطلوبشه یا یه نیازیش رو برطرف میکنه یا حس خوشایند بهش میده یا براش منفعت داره میره.شوهر شما هم همینطوری و الکی سراغ ادمای پایینتر از خودش نمیره.حتما حتما دلیلی داره.یه بار از منظر شوهرت به این قضیه نگاه کن.اون ادما چی به شوهرت میدن که با وجود نفع مادی که ازشون نمیبره بازسراغشون میره؟
چه احساس خوشایندی اون ادما به شوهرت میدن؟یه جایی گفتی چون شوهرت اعتماد به نفس پایینی داره با اون ادما معاشرت میکنه که البته من پیشنهاد میدم بازم بگردی و با نگاه از دید شوهرت دلایل دیگه ای هم پیدا کنی.
معمولا این دسته از ادما یه حالت بیخیالی و سختگیری کم به ادم میدن..دلخوشی های کوچیک خوشحالشون میکنه و ازداشتن امکانات مادی خیلی ذوق میکنن (با این مدل ادما برخورد داشتم) خوب شاید شوهرت از این اخلاقشون خوشش میاد.
اگه علتش اعتماد به نفس پایین شوهرته وجود زنی مثل تو که اطلاعاتش بالاست و در نتیجه دلش میخواد زندگیش عین یه لیست ازقبل تعیین شده پیش بره با تموم برنامه ریزی های دقیق رفتاری زندگی زناشویی میتونه اعتماد به نفسش رو کاملا تخریب کنه و برای ترمیمش به سمت ادمای سطح پایین بره یا به سمت ادمایی که زندگی رو چندان سخت نمیگیرن..
اینها کاملا الارمهای هشدار دهنده است که باید دقت کنی.بازم تاکید میکنم شوهرت بی دلیل سراغ اون ادما نمیره و بهتره کمی درباره این موضوع بقول انی سر دوربین رو طرف خودت بچرخونی.
نکنه شوهرت حالت فرار از خونه و تو رو پیدا کرده؟بازم دقت کن.که اگه اینطور باشه شاید دلیل طفره رفتناش از صحبت درباره ریشه مشکلاتتون هم همین باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)