دوست عزیزم مشکل فکرکنم اینه که شما نقش خودتو تو زندگی خیلی جدی نمی گیری
همش منتظری که اون جذبت کنه اون اونجوری بشه که شما می خوای خودت می گی که همسرت عیب و ایراد خاصی نداره می دونی این چه امتیاز بزرگیه؟ می دونی هزاران نفر هستن که میرن تو زندگی با یه نفر و چه مشکلاتی از اون می فهمن که حتی نمی تونن باور کنن چه بلایی سرشون اومده؟
به قول خودت شوهرت ادم ساده ایه زبون بازی بلد نیست. فکر می کنی اون مردایی که این کارو بلدن چه جوری یاد گرفتن؟ بله چند درصدشون ممکنه واقعا با مطالعه شناختی رو خانمها پیدا کرده باشن. ولی مطمئن باش اکثر مردایی که بلدن با زبونشون یه نفرو خام کنن با تجربه اینو به دست اوردن. این خوبه به نظرت؟
خود من که از مردای زبون باز متنفرم.
دوست عزیزم خودت دست به کار شو می گی رابطتتون هیجان نداره. خوب تو شروع کن هیجان ایجاد کن. نه با وادار کردن اون به کارایی که می خوای بکله با انجام کارایی که می دونی شوهرت دوست داره. و بیان کردن خواسته هات بدون غرولند با روی خوش مثل یه همسر. اصلا تو هیچوقت کارایی که شوهرت دوست داره می کنی؟
تنوع ایجاد کردن تو رابطه که کاری نداره. برین جاهای جدیدی که تا حالا نرفتین تغییر تو لباسات جوری که اون دوست داره بده. غیر مستقیم وادارش کن کاری که دوست داری بکنه نه اینکه به قول خودت مثل مامانا هی نصیحتش کنی. مثلا ازش خواهش کن که فلان کارو برات کنه یا جایی که دوست داری تو رو ببره مطمئن باش با جون و دل می کنه. یا مثلا اگر ظاهر لباساشو دوست نداری به جای اینکه مستقیم بهش بگی باهم برین لباسی که به نظرت بهش میاد انتخاب کن بهش بگو قربونت برم که چه قدر این لباس بهت می یاد اگه ندیدی جونشم واست داد هرچی خواستی به من بگو
مگه نمی گی شوهرت دوست داره این خیلی می تونی تو رابطتتون کمک کننده باشه.
می دونی مشکل شما اینه که همش تو اون تلقین اولیه موندی که من شوهرمو دوست ندارم اون گفته جوری میشه که من می خوام پس چرا نمیشه. خوب خودتم دست به کار شو بسم الله
بابا اون بنده خدام با هزار امید اومده تو زندگی با شما خوب توام دست به کار شو برای خوشبختیش کاری کن![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)