سلام بر بي بي عزيز
منم به شما دوست خوبم كه واقعا حق به گردنمون داريد اين مصيبت را تسليت گفته و از خداوند منّان براي آن مرحوم غفران الهي و براي شما و سائر بازماندگان آنمرحوم صبر جميل آرزومندم ...
![]()
تشکرشده 1,826 در 279 پست
سلام بر بي بي عزيز
منم به شما دوست خوبم كه واقعا حق به گردنمون داريد اين مصيبت را تسليت گفته و از خداوند منّان براي آن مرحوم غفران الهي و براي شما و سائر بازماندگان آنمرحوم صبر جميل آرزومندم ...
![]()
مهاجر بي نشان (چهارشنبه 24 اسفند 90)
تشکرشده 36,137 در 7,447 پست
جناب بی بی
تسلیت مرا هم پذیرا باشید .
از خداوند صبر و اجر برای بازماندگان را مسئلت می دارم . و مطمئنم که شما تسلی بخش خوبی برای خواهر گرامیتان هستید ، با شناختی که از شما داریم ، می توانید ایشان را در جهت استقامت و صبر و پذیرش یاری برسانید . ان شاء الله که وفات این عزیز برایشان خیرات و برکات را جایگزین در پی داشته باشد .
روحشان شاد و قرین رحمت واسعه باد
.
فرشته مهربان (چهارشنبه 24 اسفند 90)
تشکرشده 441 در 83 پست
بی بی عزیز بهتون تسلیت میگم
خدا بهتون صبر بده![]()
جرجیس (چهارشنبه 24 اسفند 90)
تشکرشده 8,211 در 1,575 پست
baby عزیز ،
به گردن همه ما خیلی حق دارید من هم به نوبه خودم تسلیت می گم.
بی نهایت (چهارشنبه 24 اسفند 90)
تشکرشده 16,568 در 3,447 پست
روانشان شاد ..........
امیدوارم وابستگان عزیزتان با این مسئله کنار آمده باشند و نسبت به زمان تا حدی به شرایط عادی برگشته باشند .
ani (چهارشنبه 24 اسفند 90)
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
اقای بی بی تسلیت عرض می کنم
از خداوندمتعا ل برای بازماندگان صبر و برای ان مرحومه مکرمه علو درجات را خواستاریم
روحش شاد
محمدابراهیمی (چهارشنبه 24 اسفند 90)
تشکرشده 342 در 91 پست
آقای بی بی
تسلیت میگم
ان شاالله خداوند ایشون رو مورد رحمت قرار بده
و به بازماندگان خصوصا خواهرتون صبر جمیل عنایت کند.
محمد89 (چهارشنبه 24 اسفند 90)
تشکرشده 12,544 در 2,270 پست
از تمامی دوستان و عزیزان همدرد ، چه آنها که در جریان بودند و با ارسال پیام خصوصی و ایمیل ابراز همدردی کردند و چه سایر عزیزانی که با تسلیتشون باعث تسلای خاطرمون شدند ،صمیمانه تشکر می کنم.
راستش تصمیم نداشتم خاطر دوستان رو آزرده کنم با دادن این خبر و تنها برخی از دوستان سایت در جریان بودند ، ، چرا که اون مرحوم هم در طول مدت بستری شدنشون تو بیمارستان حتی راضی به زحمت افتادن همکارانشون در حد یه عیادت نبود ، همیشه می گفت مردم به اندازه کافی گرفتارن و با این ترافیک و... خوب نیست وقتشون رو بگیریم.
تجربه دنیای واقعیم این بوده که ابراز همدردی و تسلیت گفتن و همراهی با مصیبت دیده ، باعث تسلای خاطر بازمانده ها میشه و راحت تر می تونن این غم رو تحمل کنن ، اما امروز با دیدن این همه ابراز محبت گوشه های دیگری از عمق دوستی های این جمع خوب و صمیمی رو یافتم.
ان شاء الله دل همگی تون شاد باشه .
خدایا برا داشتن اینهمه دوست خوب ازت ممنونم و سپاسگذارتم.
baby (دوشنبه 15 خرداد 91)
تشکرشده 3,297 در 818 پست
آقای مهاجر بیشان بهتون تسلیت می گم.
از خدا می خوام به شما و مخصوصا خانوادشون صبر بده.روحشون شاد
رایحه عشق (چهارشنبه 24 اسفند 90)
تشکرشده 3,762 در 695 پست
آقای مهاجر واقعا متاثر شدیم و
فقدان آن بزرگوارتان ما را نیز اندوهگین ساخت. غفران و رحمت الهی برای آن عزیز از دست رفته و سلامتی و طول عمر با عزت برای جناب عالی از پروردگار متعال خواهانیم.
چشمک (چهارشنبه 24 اسفند 90)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)