نازنین جان
دقت داشته باش ، که حتی اگر به شما گفت اخراج ، هیچ تغییری در رفتار و قاطعیت شما ایجاد نشه . شما خیلی محکم باش . احتمالاً ایشون انتظار اینکه شما در چهره ات آثار ناراحتی یا حتی سکوتی تلخ باشد و حتی پذیرفتن امر او اما همراه با سکوت را دارد .
شما خیلی خونسرد ، همون کاری که گفته انجام بده و منتظر باش تا رفتار بعدی او را ببینی و با توکل به خدا بهترین واکنش را داشته باشی . فقط در ذهنت خودت را حتی تا اخراج هم آماده کن و برات بی اهمیت باشه . مهم اینه که شما میدون خالی نکرده باشی بلکه خود ایشون شما را از میدان خارج کند .
بنا براین وقتی به بالاتر از سیاهی هم فکر کردی هر حرکت دیگه ای از سوی ایشون برات آسون میشه و با خونسردی و تسلط برخود برخورد خواهی کرد . مهم اینه که شما از موضع رفتار خود یعنی حفظ حریم و خطوط قرمز پایین نیایی .
اگر بعداً خواست توجیه کنه . شما یا اصلاً پاسخ نده ، یا بگو مگر حرف بنده انتقاد و یا حمله ای به شما بود که دارید از خودتون دفاع می کنید . من فقط در جواب سئوال آنروز شما در مورد پیامک و بعدش که پیامکی فرستادید که غیر کاری بود و ...... و بعضی اموری که ربطی به شرح وظیفه من نداره مثل انتخاب عکس برای دکستاپ شما و .... خواستم روحیه و اخلاق و خط قرمزهایم برای شما به عنوان مافوقم روشن باشد ، بنابراین اصلاً نیازی به پاسخ به اون ایمیل نبوده و نیست موارد فقط جهت اطلاع شما بود .
یعنی در درجه اول سکوت اگر لازم بود حرف زده بشه با این مضمونی که اشاره کردم .
ظرفیت تاپیک هم تکمیل شد و با اجازه میره برای قفل . فقط در صورت نیاز خیلی زیاد به دریافت راهنمایی تاپیک دیگری باز کن . و الا تا آنجا که ممکن است سعی کن خودت فکر کنی ، خلاقیت به خرج بدهی و با قالب کلی ای که از راهکارها گرفته ای تشخیص بده ، تصمیم بگیر و عمل کن ، و آخر سر هم ما را در جریان قرار بده تا این تاپیک را به نتیجه رسیده اعلام کنیم .
موفق باشی
.

علاقه مندی ها (Bookmarks)