دوستان به جای حمله به طرف دنبال حل شخصیت همسرشون باشید !
اینطور که یکباره شما گفتید با گفتههاتون ! مطمئن باشید یه دعوا بینشون اتفاق می افته و تک تک حرف های شما مستقیم منتقل می شه به همسرش و... !
---
بهتره با همسرتون صحبت کنید و متقاعد کنید که لذت و ... به این نیست و توضیح بدید که این هیکل زیبا تر هستید
---
البته کاملا سلیقه ایی هست ، حتی از نظر من چاق هم هستید

چرا این کارها را میکنی. دنبال دردسر هستید شما؟
این که بخوای اونی بشی از نظر همسرت بی ایراد باشه یه رویای دوست داشتنیه اما دست نیافتنی است. شما اگر از لحاظ پایین تنه مثل جنیفر لوپز هم که بشی باز همسرت میتونه بگه که من دوست داشتم لبهات مثل آنجلینا جولی باشه
ببین خواهر من
به جای این که الکی به همسرت گیر بدی که دماغت را عمل کن و وزن کم کن و ... ببین واقعا هدف زندگی همینه و زن و شوهرهای خوشبخت همش تو باشگاه دارن وزن کم میکنند تا بشن اونی که همسرشون می خواد.
به خاطر این که راه حل مسئله در اندام شما نیست. در ذهن شماست. باید فکرت را عوض کنی و بدانی که برای خوشبختی نه لازمه که همسرت دماغش را عمل کنه و نه شما گلابی بشی. 
مطمئنم که همسرت اگر توی ذهنش برای تو نمره ی منفی در نظر گرفته، این نمره منفی اصلا به ظاهرت ربط نداره. اون از اینکه تو یک زن ایرادگیر و نق نقو هستی ناراحته.
همه ی این کارها هم به خاطر جلب نظر همسرته. هدفت خوبه اما مسیری که میری غلطه.
و قبولش داشته باشه. روی اینها کار کن تا شوهرت بیشتر دلش بخواد در کنار تو بمونه. به جای ایرادگیری سعی کن از نقاط قوت همدیگر تعریف کنید تا بیشتر دلت بخواد به خاطر هم پیشرفت کنید. 

علاقه مندی ها (Bookmarks)