منم عذرت میخوام از همه دوستان
بنده فکر انقدر مشغول کار و این مسئله زندگیم شده که اصلا متوجه اینکه الان دارم چی مینویسم نیستم..
بنده شاغل در شرکت مهندسی هستم که وابسته به کارم مدام در ماموریت هستم و وقت سر خاروندن ندارم..
ببنید همیشه خانومم رک نمیاد بگه از چی من ناراحته..ولی میتونم حدس بزنم
1-از اینکه نمیتونم مثل اون موقع قهر و کدورت فیلم جلوی خانواده ها بازی کنم و خودم رو بزنم به کوچه علی چپ ناراحته...تو صورتم معلومه از چیزی ناراحتم
2-از اینکه چرا موقع دعوا و دخالت دست های اون ..من هم عکس العملی دارم و شاید با ااشتباه سیلی یا پرتش هم بکنم..
3- از اینکه زود ناراحت میشم و بهم بقر میخوره..( که این مورد در به اون هم بر میگرده)
4-از اینکه موقع دعوا و عصبانیت یه مقدار فحش میدم.
5-از اینکه چرا تو این 1 سال ازدواج من همه سفرهای تفریحی رو با خانوادم ریختم و چرا با هم 2 تایی نرفتیم..در صورتی که من 1 بار مالزی ماه عسل باهم رفتیم..1 بار شمال با خانواده اونها--1 بار سنندج با خانواده اونها-- و 2 بار شمال و 1 بار یزد با خانواده خودم..
6- بقیش هم نمیدونم و امروز که بعد از 1 ماه قرار داریم دیدمش ازش میپرسم..
حالا نارضایتی های من از او
1- همیشه وقتی با ملایمت و ارامی انتقادی از خانوادش کردم با پراخشگری او مواجه شدم و منجر به دعوا شده
2- همیشه کار ادم و بی منت میکنه..مثلا تو دعوا میگه همه لباس رو هم که پدرم از دوبی اورده تو چی گرفتی..در صورتی که منم گرفتم ولی نه اندازه اونها..خوب وقتی میبینم زیاد داره و میازی نداره اصرافه واقعا
3-هنوز تو فکر مادیات بیرونم نیومده ..و متوجه شدم گلایه خرید عروسی رو که کم بوده یا زیاد بوده رو رفته پیش خانوادش تو این دعوای اخیر تعریف کرده..
4-یا بعضی موقع ها برای خرید برخی وسائل منزل که مخالفت میکنم که نیازی نداریم ناراحت میشه..
5- کلا با مخالفت من در هر موردی ناراحت میشه--
6-مثلا سرقضیه بچه دار شدن میگه الان نه 4 سال دیگه--الان یه ذره واسه خودمون باشیم
7-الان که لیسانس رو گرفت --میخواد ارشد شرکت کنه -اگه بگم نه ناراحت میشه
8-سر قضیه مهمونی رفتم خانواده من و اون که فقط 5 شنبه و جمعه از صبح تا شب اونجا میریم دعوا میشه
مثلا من میگم این هفته 5 شنبه بریم خونه ما و جمعه بریم خونه شما ..ناراحت میشه و میگه همش تو داری تصمیم میگیری .... در صورتی که اونم چندین بار گفته و تصمیم گرفته...
همیشه سره این بحث های الکی و بچه گانه

علاقه مندی ها (Bookmarks)