سلام عزیزم من نه کارشناسم نه تجربه دارم اما فکر میکنم بهتره اینگونه رفتار کنی :
بیا به جای هوار کشی و کشیدن اسلحه واسه شوهرت اول به این فکر کنیم و اینو یادمون نره که
همسر شما در حال حاضر یک فرد بیمار هست نه خائن(البته امیدوارم) یعنی بیماریش موجب این رفتار خیانت گونه اش میشه و تمام این برخورداش بخاطر خلاء های زیادی هست که قبلا حس میکرده ، منم با دوستان موافقم ایشون اعتماد به نفس پایینی دارن و دلیل اینکارشون هم همینه یعنی تو این چت ها همونی میشه که دوست داره باشه اما جرات بودنش تو دنیای واقعی رو نداره ...
با اون به مشاور برو سعی کن همراهش باشی بهش کمک کن اعتماد به نفسش برگرده ، گذشتتشو فراموش کنه ، اما به خانواده ات چیزی نگو، سعی کن خلاء هایی رو که پدرش موجب شده رو شما پر کنی و دامن نزنی ، اون رو خورد نکن . به بقیه نگو چه کرده و یا دروغ گفته و... اونو زیر نظر داشته باش اما مخفیانه ... توی ظاهر اعتماد کامل رو بهش نشون بده اما در واقع اصلا بهش اعتماد نکن و تا مطمئن نشدی تمام کاراش رو زیر نظر بگیر باهاش از نظر خودت در موردش بگو اینکه مثلا اول که دیدمت اینطوری در موردت فکر می کردم ، تو بهترینی تو عالیترینی ، تو تنها کسی هستی که میتونست من رو خوشبخت کنه عزیزم ....تو خیلی خوب فلان کار رو انجام ممیده، تو خیلی خوش چهره ای (مردا خیلی دوست دارن ازشون تعریف کنی )ببخشید اینو میگم حتی بعد از رابطه .. بهش بگو تو تنها کسی هستی که میتونی بهم دست بزنی و تو خیلی خوب بلدی چیکار کنی ، تو خیلی واردی ، توی جمع خانوادگی کمتر از آقا بهش نگو مخصوصا بین خانوادش و بازم مخصوصا پیش پدرش خیلی ازش تعریف کن و در کل منظورم اینه که به اون اعتماد به نفس رو تزریق کن اون رو خودت با مطالعه های جانبی ببر روی قله کوه اعتماد به نفس.....
1چیز دیه اینکه سعی کن همونطوری که با اون خانوم ها اس ام اس رابطه داره شما اون حس رو بهش بدی مثلا اگه 1 شب پیش هم نیستید شما خودت رو گ..رم نشون بده و ازش بخواه اس ام اسی رابطه داشته باشید شاید این حس اون رو ارضا میکنه نمیدونم متوجه شدی یا نه؟!!! یعنی بیا تو جای اون خانم رو پر کن نقش اون رو واسه رابطه تلفنی یا حتی چت جن سی در کل یعنی همه اطرافیانش رو ادغام کن و توی خودت خلاصه کن تا غنی شه ....
امیدوارم مشکلت حل شه عزیزم فقط هر کار میکنی زیر نظر مشاور باشه و همسرت رو حتما راضی کن که به روانشناس مراجعه کنه![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)